5 krimiserier til efteråret på C More

AfVi Elsker Serier
12. oktober 2023
Krimiserier til efteråret
(V til H) Olivia Colman som Ellie Miller og David Tennant som Alec Hardy i 'Broadchurch' / Foto: C More
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png
Når mørket bryder frem her i efteråret, er det tid til at hygge med nogle fremragende krimiserier. C More sørger for, at når du ser krimi, så er det den fineste kvalitet.

Bladene siger farvel til træerne, varmen forsvinder, og mørkets frembrud kommer tidligere og tidligere for hver dag, der går. Der er ikke noget bedre tidspunkt at smide et tæppe over skødet og hygge sig med en god krimi, der giver perfekt efterårsstemning.

Vi har gennemgået C Mores stærke krimikatalog og fundet frem til fem serier, der er perfekte at kaste sig over dette efterår, når krimisulten skal stilles.

Maria Wern

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-10-11/tv4_cmore_65267b32563e8.jpg
Foto: C More

Når der er ugler i mosen på den idylliske svenske ø Gotland, så er det kriminalinspektør Maria Wern, der står for at få bugt med de skyldige.

Som regel tager det form af et mord, men flere gange spreder Maria Wern vingerne og tager fat på f.eks. narko, bandekriminalitet og kidnapninger og blander det med stærkt karakterdrama, som man forventer fra svensk krimi.

Du kan (og bør) se samtlige sæsoner af den populære serie på C More, der eksklusivt har fået den spritnye niende sæson, der kan ses i sin helhed, så du er helt opdateret.

Redemption

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-10-11/tv4_cmore_65267b7428098.jpg
Foto: C More

Hvis du vil have en overskuelig krimifortælling, der har mere på hjerte end de fleste, er det bare at gå i gang med den engelske miniserie Redemption.

Vi følger Liverpool-politiinspektøren Colette Cunningham, der modtager et opkald om, at hendes datter, Stacey, som hun ikke har haft kontakt med i 20 år, er fundet død i Dublin. Dødsfaldet bliver set som et selvmord, men Colette er ikke overbevist om, at det er tilfældet. Imens hun efterforsker sin datters død, står Colette også med resterne af Staceys familie - to børnebørn, hun ikke vidste, hun havde.

Lige dele hårdkogt krimi og familiedrama, der flettes herligt sammen og gør hinanden bedre. Et afsnit om dagen til sige godnat på er et herligt efterårsferieprojekt.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-10-24/c-more_bannere_vi_elsker_serier.jpg

Fargo

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-10-11/tv4_cmore_65267ae49f2fe.jpg
Foto: Chris Large/C More

En af de helt store baskere, når vi taler krimi, er Fargo. Med stor inspiration fra Coen-brødrenes film af samme navn udvider serien universet med helt originale historier.

Hver sæson giver en spændende og intrigefyldt fortælling om mord, bedrag og andre lumske hændelser, der alle finder sted i den kolde, titulære by i North Dakota.

Produktionsværdien er i topklasse, og billedsiden med det snedækkede landskab er så betagende, at man næsten føler, man selv er der. Du får den ene mesterlige skuespilpræstation efter den anden med skarp dialog og et godt skud sort humor oveni.

Beck

C More krimiquiz
Foto: Johan Paulin / C More

Hvis der er noget, som er synonym med svensk krimi, må det være Beck. Siden 1997 har serien underholdt med den ene fantastiske film efter den anden, og den står stadig så stærkt i dag, som da den startede.

I hver film står Martin Beck og hans hold overfor en ny, spændende sag, der kræver alle mand på dæk. Beck har altid været god til at spænde bredt, når det kommer til dens sager og skyr ikke væk fra at tage hårde temaer op. Foruden de enkelte handlinger, er det også spændende at følge med i de enkelte karakterers liv og relationer, der løbende udvikler sig over seriens mere end 26 år.

C More har samtlige Beck-film fra den første til de nyeste af de nye, så det er bare med at komme i gang.

Broadchurch

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-10-11/tv4_cmore_65267c3d05649-2.jpg
Foto: C More

Vi slutter af med en af de bedste krimiserier i nyere tid, Broadchurch, med altid formidable David Tennant og Olivia Colman i hovedrollerne som de to politibetjente, der efterforsker mordet på en 11-årig dreng i en ellers fredelige kystby.

Det centrale mysterium om mordet og dets eftervirkninger på de pårørende og lokalsamfundet giver anledning til fantastisk karakterdrama, ikke mindst fra vores to hovedroller, der begge bakser med personlige problemer.

Den produktionsmæssige kvalitet er så høj, at man til tider kan glemme, at det er en serie og ikke en storstilet film, man sidder og ser. Det er slet og ret engelsk krimi, når det er bedst.

Alle tre sæsoner af Broadchurch kan ses lige nu på C More.

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimiAnnonce