Serier | Guides

5 oversete serier på Viaplay

AfFreja Hertz Tefcke
7. marts 2019
(Foto: Wayward Pines/Viaplay)

Del artikel

Når man har en kæmpe streaming-tjeneste som Viaplay, kan man hurtigt stirre sig lidt blind på, hvad de egentligt tilbyder.

Der er jo alt - både populære serier, film og alt ind imellem, og det gør det altså lidt svært at finde ud af, hvor man skal starte henne.

Jeg har samlet 5 oversete serier fra Viaplay på denne liste, så hvis du mangler noget at se, så kan du med fordel læse med her!*

*OBS! Nogle serier kan være fjernet fra streamingtjenesten siden artiklens første udgivelse.

Black Widows

Black Widows er lidt en perle, der er blevet overset på Viaplay – det er først og fremmest en humoristisk drama-serie.

Serien handler om de tre veninder, Rebecka (spillet af Cecilia Forss), Johanne (spillet af Beate Bille) og Kira (spillet af Synnøve Macody Lund), der på en weekendtur med deres mænd skåler i champagne, da deres mænds fiskebåd sprænger i luften – med mændene i den.

Det er en serie sprængfyldt (no pun intended) med humor, drama og spænding, og den fanger en helt fra starten.

Black Widows sæson 1 og 2 kan ses på Viaplay.

Swedish Dicks

Det her er en af de serier, der fortjener at blive set!

Serien handler om Ingmar (spillet af Peter Stormare), en mislykket privatdetektiv (kaldet en private dick), der bliver parret op med den let irriterende DJ, Axel (spillet af Johan Glans), og danner den underlige duo, Swedish Dicks, mens de forsøger at løse de underlige og bizarre sager i L.A.

Det er en af de serier, der bare er gennemført og utrolig sjov – derudover er den også pænt dramatisk og fyldt med underlige, sjove og spædningsfyldte sager.

Swedish Dicks sæson 1 og 2 kan ses på Viaplay.

Wayward Pines

Viaplay har altså bare nogle af de bedste dramaer og thrillere – Wayward Pines falder lige ind imellem de to genrer, og gør det hamrende godt!

Serien handler om Secret Service-agenten, Ethan Burke (spillet af Matt Dillon), der vågner op i den idylliske Wayward Pines efter en bilulykke, der skete mens han var ude for at lede efter to forsvundne agenter.

Han opdager dog hurtigt, at byen ser idyllisk ud, men at der er noget, der lurer under overfladen, og at byen mere ligner et mareridt end en drøm.

Det er en serie, der er stjernespækket og højspændt hele vejen igennem – jeg bingede begge sæsoner på tre dage, fordi jeg blev så fanget af historien!

Wayward Pines sæson 1 og 2 kan ses på Viaplay.

Wilfred

Det her er en af de mere obskure og underlige serier på ViaplayWilfred handler om Ryan (Elijah Wood), der efter et mislykket selvmordsforsøg opdager, at hans nabos hund, Wilfred (Jason Gann), kan tale. Hunden kan faktisk meget mere end det, fordi det er ikke en hund, men en voksen mand i et hundekostume – og det er kun Ryan, der kan se det.

Det er en bizar serie, der klart fortjener et kig – der er en smule drama, men mest af alt er det en komedieserie med fokus på det underlige og sære; og så gør det heller ikke noget, at alle behandler Wilfred som en rigtig hund, hvilket i den grad giver et underligt udtryk; voksne mennesker, der klør et andet voksent menneske bag ørerne? Det er værd at se serien bare for det!

Sæson 1-4 kan ses på Viaplay.

Killjoys

Hvis man nu mangler en action-serie i sit liv, er KilljoysViaplay i den grad en, man burde overveje!

I Killjoys følger man de tre hårdføre dusørjægere, Dutch (Hannah John-Kamen), John (Aaron Ashmore) og D’avin (Luke Macfarlane) bedre kendt som The Killjoys, gennem The Quad – et afsidesliggende område, hvor en voldsom krig udkæmpes mellem forskellige planeter og klasser.

Killjoys er en kombination af science fiction, thriller og action, og bruger alle genrer super godt i den opbygning. Den er stjernespækket og hårdtslående, og kan virkelig bringe pulsen op!

Killjoys sæson 1-3 kan ses på Viaplay.

Andre nævneværdige serier på Viaplay

S.W.A.T
Deadly Class
The Last Man on Earth
Transparent
The Grinder
Making History

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i marts

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i februar

Del artikel

Andre Serier | Guides