5 seje film og serier til hele familien på SkyShowtime

Af
Vi Elsker Serier
1. marts 2023
film på SkyShowtime
Tom Cruise som Pete 'Maverick' Mitchell i 'Top Gun 2: Maverick' / Foto: SkyShowtime
https://imgix.vielskerserier.dk/2021/08/Large_wheel_16x9.jpg
Vi har finkæmmet SkyShowtimes fyldige udvalg af film og serier og fundet frem til disse fem guldklumper, der har noget for hele familien.

Findes der en større kilde til diskussion i familien end, hvad man skal se?

Aftensmaden er spist, og alt efter om børnene er gået i seng, eller teenageren brokker sig over alt, der bliver foreslået, så er gode råd dyre.

Ingen grund til panik!

SkyShowtime er løsningen med deres store udvalg af spændende serier og store premierefilm. Der er vitterligt noget for enhver smag. Hvad enten du er til komedie, drama, gys, action og alt andet derimellem, så har SkyShowtime din ryg – og endda til en konkurrencedygtig pris.

Vi har kigget i skatkisten og fundet frem til de her fem guldklumper. Fælles for dem er, at det er nogle af de største titler inden for film og serier. Man skal nærmest have boet isoleret ude i en skov uden internet de seneste 40 år for ikke at have bare en smule kendskab til minimum én af titlerne.

Top Gun: Maverick

film på SkyShowtime
Tom Cruise i 'Top Gun 2: Maverick'
Foto: SkyShowtime

Vi lægger benhårdt ud med den største af dem alle – som kun kan streames på SkyShowtime.

Man skulle tro, at Tom Cruise havde gjort det til sin mission i livet at lave så mange dødsforagtende stunts, at Døden til sidst siger ”Okay, Tom, jeg giver op,” og skuespilleren derefter bliver udødelig.

Nyeste skud på stammen for Cruises vilde stunt-eskapader er den Oscarnominerede efterfølger til 80’er-hittet Top Gun. Der er stadig fuld knald på motorvejen til den farlige zone i Top Gun: Maverick, hvor den aldrende kamppilot Pete ’Maverick’ Mitchell skal oplære et nyt kuld piloter og gøre dem klar til en farlig mission bag fjendens linjer.

Fly-sekvenserne efterlader én fuldstændig åndeløs, så intense og vilde er de. Konstant er man ude på kanten af sofaen under de lange og spændende actionscener, hvor man konstant er i tvivl om, hvem der overlever. Det er action i ypperste klasse, hvor de fleste i familien kan se med.

Grusomme mig-filmene med Minions

film på SkyShowtime
De charmerende håndlangere Minions i 'Minions: Historien om Gru'
Foto: SkyShowtime

Skal de mindste være med, er der ikke noget bedre end de underskønne Grusomme mig- og Minions-film. Hvad enten man vælger dem med dansk tale eller den engelske version, hvor herlige Steve Carrel er en veloplagt nydelse som den kluntede superskurk Gru, er der garanti for grin.

Ikke mindst på grund af de skønne gule håndlangere, Minions. Med deres charmerende energi og pludre-sprog, kommer man ikke til at kede sig i deres selvskab.

Når man har set alle de tidligere film i serien, skal man gøre sig klar til den 28. februar, hvor den nyeste får premiere på SkyShowtime. I Minions: Historien om Gru får vi den spæde start på Grus skurkekarriere og ikke mindst hans samarbejde med de elskelige Minions. Alle Grusomme Mig og Minions-filmene kan kun streames på SkyShowtime.

De bedste premierefilm og eksklusive serier – fra de største filmstudier i verden

Den helt nye streamingtjeneste, SkyShowtime, giver dig en unik sammensætning af underholdning fra de af største filmstudier og skabere: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock. Oplev et unikt katalog sprængfuldt af spændende indhold inkl. nye og eksklusive film og serier, børne-og familieunderholdning, historier fra den virkelige verden, dokumentarer samt et bibliotek proppet med vores favorit-klassikere gennem tiden.

Opret og stream nu på SkyShowtime.com

Jurassic Park- og World-filmene

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-03-01/jwd_4.jpg
En stor Tyrannosaurus Rex skaber panik i 'Jurassic World: Dominion'

Steven Spielberg er den filmiske magiker, der har stået bag nogle af de mest ikoniske øjeblikke i moderne filmhistorie. Og i juni er det 40 år siden, at han fik os alle til at tro, at dinosaurer gik på jorden igen med klassikeren Jurassic Park.

Fem film er der kommet derefter, hvoraf den nyeste Jurassic World: Dominion (2022) forener fortid og nutid. Skuespillerne Sam Neil, Laura Dern og Jeff Goldblum vender tilbage og skal forsøge at redde verden fra skumle forretningsmænd og hidsige dinoer.

Der er fuldstændig smadder på, når der er dino-fight club på Malta, og den gamle fanfavorit fra den originale film, Tyrannosaurus Rex – kendt som Rexy – vender også tilbage til en brutal kamp mod den kæmpemæssige Giganotosaurus. Hvad enten man er ung eller gammel, er det svært ikke at blive imponeret over de store dyr, når de tramper rundt i vores verden.

Yellowjackets

serier på SkyShowtime
Christina Ricci som Misty og Elijah Wood som Walter I 'Yellowjackets' sæson 2
Foto: SkyShowtime

Teenagere, flystyrt og kannibalisme er bare et par af ingredienserne i den uhyggelige og spændende thrillerserie Yellowjackets.

Første sæson tog verden med storm, hvor mysteriet om, hvad der skete, da et pigefodboldhold styrtede ned i den canadiske vildmark, holdt seeren i en skruetvinge af spænding. Vekslende mellem to tidslinjer i henholdsvis 1996 og 2021 bliver brikkerne i puslespillet langsomt stykket sammen. Og selv Stephen King var blæst bagover, da han tweetede sin begejstring for netop denne serie.

Det er et blodigt billede, der bliver fremvist, hvor man konstant er i tvivl om, hvem der tager initiativ til den livsforandrende kannibalisme. Og ikke mindst, hvem der forsøger at eliminere samtlige spor omkring, hvad der skete dengang i løbet af de 19 måneder. Skynd dig at få streamet den første sæson, inden den 2. sæson får premiere i slutningen af marts – begge kan eksklusivt streames på SkyShowtime.

1923

serier på SkyShowtime
Helen Mirren som Cara Dutton i serien '1923'
Foto: SkyShowtime

Taylor Sheridans serieunivers er blevet synonym med SkyShowtime. Ikke mindst med den højdramatiske neo-western-serie Yellowstone.

Det nyeste spin-off til den serie er 1923 hvor Harrison Ford og Helen Mirren giver den fuld gas som ægteparret Jacob og Cara Dutton. Skrupelløse forretningsmænd og pågående skotske fårehyrder gør livet surt for kvæg-rancheren og hans familie, samtidig med at samtidens kvaler med alkoholforbud og økonomisk krise lurer olmt i horisonten.

Der er store episke billeder af naturen i Montana og Afrika, hvor Jacobs nevø Spencer (Brandon Sklenar) dulmer traumerne fra 1. Verdenskrig med sprut og damer. Spørgsmålet er, om han når tilbage til Yellowstone, inden familien bliver udslettet af deres fjender.

Del artikel

Læs mere omSkyShowtimeAnnonce