Serier | Guides

5 super søndagsserier på Viaplay

AfFreja Hertz Tefcke
4. april 2019
5 super søndagsserier på Viaplay
(Foto: Kevin Can Wait/Viaplay)

Del artikel

Hvis du er lidt ligesom mig, så findes der ikke noget bedre, end en søndag på sofaen med en god serie – eller fem.

Det er noget Viaplay har masser af, og det er næsten en jungle at finde rundt i, når der er så meget at vælge imellem. Læs videre her, hvis du mangler en god hygge-serie til en søndag!

It’s Always Sunny in Philadelphia

Fem venner med ret store egoer og en smule arrogance forsøger at køre en irsk pub i Philadelphia; det er både skandaløst, pinligt og usandsynligt sjovt.

De er alle sammen fuldstændigt taktløse, og det giver altså en sjov serie, der kan lidt af hvert! De kan både håndtere de lidt tunge emner (dog med et skvæt af humor) og de fuldstændige åndssvage emner – dog uden at det bliver for overdrevet. Deres underlige verdenssyn og fordømmelser leder dem ofte ind i problemer, samt en myriade af ubehagelige situationer.

Serien har blandt andet navne som Danny DeVito, Charlie Day og Glenn Howerton på rollelisten og er i den grad en fantastisk søndags-serie!

Sæson 1-12 kan findes på Viaplay

Mad men

Hvis der er en serie, der er binge-værdig, så må det altså være Mad Men!
I 1960’ernes New York arbejder den højt ansete Don Draper med Nixons præsidentkampagne – men bag det pæne, velklædte ydre, ligger der altså hemmeligheder, utroskab, personlige dæmoner og meget mere.

Serien er en hvirvelvind af intriger, slet skjult humor og en helvedes masse sæsoner! Seriens cast tæller blandt andet Jon Hamm, Elisabeth Moss, January Jones og mange flere og det er en stjernespækket, vild serie, der bestemt er værd at se!

Sæson 1-7 kan ses på Viaplay

Will & Grace

Jeg voksede op med serien Will & Grace, og den er kun blevet bedre med årene; det hjælper også, at serien er blevet genoplivet på Viaplay med nye afsnit på fredage!

Will & Grace handler om de to bedste venner, der bor sammen i New York: Han er en stor, dygtig og homoseksuel advokat og hun er en dygtig indretningsarkitekt. Sammen med deres to andre venner, den flamboyante Jack og den alkoholiske Karen, forsøger de at leve deres bedste liv og vi får lov til at følge med gennem alle livets hændelser.

Navnene er blandt andet Eric McCormack, Debra Messing og et hav af kendte gæster på serien!

Alle de gamle sæsoner (1-8) og sæson 9 og 10 findes på Viaplay.

Kevin Can Wait (Viaplay Exclusive)

Hvis du har været fan af Kongen af Queens, så vil du knuselske Kevin Can Wait!

Serien handler om en nyligt pensioneret politimand, som bare glæder sig til mere tid med sin familie – det går dog hurtigt op for ham, at nogle af problemerne derhjemme er meget værre, end hvad han havde mødt på jobbet.

Det er en klassisk sitcom, der giver et smil på læben og en smule nostalgi til de klassiske serier – der er også en masse velkendte ansigter, som Kevin James, Taylor Spreitler (som også spillede Kevins kone i Kongen af Queens), Ray Romano og det er en serie, der er bingeværdig på en lidt kedelig søndag!

Sæson 1 og 2 findes på Viaplay.

Atlanta

En binge-værdig serie, der også er Golden Globe nomineret!

Komedieserien handler om 2 fætre, som kæmper for et gennembrud i musikbranchen. Earn (Donald Glover) er en ambitiøs college-studerende, som dropper ud af sit studie og vender tilbage til sin fødeby, Atlanta for at satse på en karriere som stor artist med sin fætter, Alfred (Brian Tyree Henry).

Det er en serie med masser af humor, der rammer de lidt hårdere emner som race, forhold, fattigdom og det, at være til.

Sæson 1 findes på Viaplay.

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i april

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i marts

Del artikel

Andre Serier | Guides