Serier | Guides

5 tips til den ultimative filmaften

AfTrine Jerichau Roslev
16. december 2019
fjernbetjening

Del artikel

Vi kender vintermånederne som mørke, kolde og våde. Dagene er korte da solen står sent op og går tidligt ned. Dette gør disse måneder de mest optimale til filmaftenener, da din sofa og dyne er det eneste, der kalder på dig, når dagene er grå og kedelige. Så derfor kan du læse med her og få 5 gode tips til hvordan du holder den ultimative filmaften.

fjernbetjening

Saml familien


Det bedste du kan gøre, når du rigtig skal hygge dig med tv’et, er at samle dem, du kan godt lide rundt omkring dig. Invitér veninden over så I kan sladre lidt, mens der kører en god serie, eller hiv dine forældre over til en god gammeldags filmaften. Hvis du har børn, så tag dem med under dynen og put på sofaen mens I ser noget sjovt. Dette er garanteret til at blive en god aften, når ens kære er samlet og der er dømt hygge.

Hav snacksene klar


En af de afgørende elementer til en filmaften er snacksene. Så er det her den søde tand skal slippes løs, for kalorierne tæller ikke når, man ser en god film. Så frem med bland selv slikket, chipsene og den lækre sodavand. Hvis man er mere til det sunde, er et rigtig fint alternativ selvfølgelig gulerødder og agurker. Dem skærer man bare ud i skiver og så er de klar til at blive dyppet i noget lækkert dip. Så undgår du også slik tømmermændene dagen efter.

Hiv nattøjet frem


Når du endelig har tid til at holde en dejlig filmaften, er det essentielt at du er komfortabel. Af med de stramme jeans og den tætte skjorte og på med noget lækkert nattøj. Her er det ligegyldigt om klokken er elleve om formiddagen eller seks om aftenen. At ligge på sofaen kræver noget lækkert nattøj eller en anden form for tøj, du kan være afslappet i. Du kan også smide ungerne i noget lækkert blødt tøj fra Soft Gallery. De har et stort udvalg af pænt og behageligt tøj til børnene.

Varm hytten op


Når det sjasker og blæser udenfor, er det lækkert at kunne smide sig under dynen hjemme på sofaen. Til gengæld er det endnu lækrere at kunne tænde op i en brændeovn og mærke rummet stille og rolig blive fyldt op med varme. Varmen fra en brændeovn har evnen til at kunne lulle dig ind i den helt rigtige stemning. Der er selvfølgelig også en mulighed for at tænde op i radiatorerne, men det giver bare ikke helt den samme stemning. Så fyld brændeovnen op med brænde, eller fyr nogle træpiller på træpilleovnen, så er du tæt på at være klar til den ultimative filmaften. Hvis du ikke har hverken eller, kan du altid smide nogle gnistrelyde og en flammebaggrund på computeren.

Vælg den perfekte film


Vi kender alle sammen det at skulle vælge en god film. Vi tyer mest til Netflix som har et stort udvalg af både film og serie. Man kan også undersøge den Amerikanske Netflix, da denne typisk har et større udvalg. Denne kan man få adgang til gennem vpnguiden.dk. Når man skal vælge filmen, er det at den store udfordring melder sin ankomst. Hvis den er helt gal, kan det tage flere timer at få valgt en film og endnu værre er det, hvis der er mange, der skal have en mening og en stemme til hvad, der skal sættes på. Man kan eventuelt lave kategorier klar og stemme sig frem til hvilken genre alle kan blive enige om. Derefter kan man så alle sammen komme med et bud, og så må man vælge én der får lov til at tage den endelige beslutning.

Hvis du følger disse tips, er du klar til at nyde den ultimative filmaften.

Del artikel

Andre Serier | Guides