Serier | Guides

Aktuelle serier på Viaplay i maj

AfFreja Hertz Tefcke
29. april 2019
Aktuelle serier på Viaplay i maj
(Foto: L.A.'s Finest/Viaplay)

Del artikel

Maj måned byder på nye, fede serier på Viaplay til alle serie-mennesker!

Store stjerner og spændende serier kommer lige ned i forårsstemningen, og gør sig klar til et par regnvåde dage midt i alt det gode vejr. Læs med her, og få en kort oversigt over de kommende serier på Viaplay.

ALEX (sæson 2)

Premiere 24. maj

Efter den dramatiske finale i første sæson fortsætter den succesfulde serie, ALEX, med vores hovedperson, der er endt i fængsel – enhver politimands værste mareridt.

Da han løslades, bliver han tvunget til at gå undercover i et forsøg på at få sit gamle liv tilbage og genoprette sit gode ry. Men endnu engang indhenter Alex’ mørke fortid ham, og rammer både ham, hans familie og hans venner.

Dragomir Mrsic ses igen som den stærke hovedrolle, Alex, der kæmper for at beskytte sin familie og alt det, han har kært.

Legion (sæson 2)

Premiere 1. maj

Endelig kommer den længe ventede sæson 2 af Legion på Viaplay!

David (Dan Stevens) har været indlagt på den psykiatriske afdeling flere gange end han kan tælle, siden han var teenager – men da han møder en anden patient, går det op for ham, at han måske ikke ser syner eller hører stemmer, men tværtimod at alt, hvad han har set og hørt, er rigtigt.

Legion er en spændende sci-fi-serie, som redaktionen her i hvert fald har ventet på at kunne se anden sæson af, så nu bliver det en ordentlig binge-session!

Familien Löwander (sæson 2)

Premiere 10. maj

De to første sæsoner af den svenske dramaserie, som tog publikum med storm, kan nu ses på Viaplay!

Danske Sofie Gråbøl har en stor rolle i familie-krøniken, der følger familien Löwander fra Stockholm over flere årtier efter anden verdenskrig.

L.A.’s Finest (sæson 1)

Premiere 14. maj

16 år efter premieren på den populære Bad Boys 2, kommer der ENDELIG en spin-off-serie; denne gang med Gabrielle Union og Jessica Alba i hovedrollerne. Syd Burnett, som er søster til Marcus Burnett (fra Bad Boys-filmene) har forladt Miami for at blive politibetjent i L.A, og sammen med sin nye partner, Nancy McKenna, kontrollerer hun effektivt byens hårdeste skurke.

Det ser ud til at blive en vild, sjov og benhård serie med dygtige skuespillere i hovedrollen, så jeg glæder mig i hvert fald til at se den!

Du kan se traileren til serien her.

The Fosters (sæson 1-5)

Premiere 17. maj.

The Fosters er et ungdomsdrama med så meget dybde, ny historie-fortælling og meget mere - nu kommer den endelig på Viaplay!

Vi følger den unge Callie (Maia Mitchell), der er plejebarn sammen med sin bror, og bliver taget ind hos Foster-familien – alle bestående af adoptivbørn og de to mødre, Stef (Teri Polo), som er politibetjent og Lena (Sherri Shaum), der er forstander på selvsamme skole, som børnene går på.

Det er en serie, der både har humor, kærlighed, tragedie og meget mere i sig, og vi får hele 5 sæsoner i et rap på Viaplay, så den er klar til at blive binget!

Black-ish (sæson 1-4)

Premiere 6. maj

Serien om en sort mand, der forsøger at holde styr på sin familie, bibeholde sin kultur og alt, der følger med i et hvidt kvarter, er landet på Viaplay!

Vi følger André ”Dre” (Anthony Anderson) på sin rejse med sine børn og kone igennem alt, der kan ske – både det sjove, det triste og det der gør lidt ondt.

Serien er blevet sindssygt populær i USA, og nu har vi en chance for at nyde den tå-krummende, morsomme serie!

Vi Elsker Serier ønsker alle serie-elskere happy binging!

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i april

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i marts

Del artikel

Andre Serier | Guides