Serier | Guides

ANNONCE: 3 gode serier: Månedens serietip på C More

AfTrine Jerichau Roslev
11. februar 2021
'Line of Duty' sæson 5
Foto: C More

Del artikel

I denne måned anbefaler vi en tv-skandale, en kæmpesucces og en Notting Hill-serie på C More.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Quiz

Husker du den britiske Hvem vil være millionær-skandale fra 2001? Her fik Charles Ingram hjælp til at vinde 1 million pund fra sin kone og ven, der siddende blandt publikum hostede for at indikere de rigtige svar. Nu kan du se skandalen i miniserien Quiz.

'Quiz'
Foto: C More

Matthew Macfadyen (Succession) spiller rollen som majoren Ingram, mens Sian Clifford (Fleabag) og Michael Jibson (1917) spiller henholdsvis hans kone, Diana, og vennen Tecwen Whittock. I to år måtte de forsvare sig over for producenterne i en retssag.

Bag serien står to dygtige herrer; instruktøren Stephen Frears, som bl.a. har instrueret filmen The Queen, og manuskriptforfatteren James Graham, der har været nomineret til en Emmy Award for filmen Brexit: The Uncivil War.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Blandt andet kan du følge med i unge Harry og de andre tryllestavssvingende troldmænds liv i Harry Potter-filmene. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Line of Duty sæson 5

Skal der lidt mere krimi, politi og korruption til at underholde dig, så er BBC-krimiserien Line of Duty (dansk: Under mistanke) en serie for dig.

'Line of Duty' sæson 5
Foto: C More

Her efterforskes korruption i politiets egne rækker under ledelse af Ted Hastings (Adrian Dunbar). På hans hold skal vi følge makkerparret DS Steve Arnott (Martin Compston, In Plain Sight, Sweet Sixteen) og DC Kate Fleming (Vicky McClure, This is England '86, This is England '88). Serien er nu nået til sin femte sæson med de tre efterforskere som hovedpersoner, og der er endnu en sæson på vej.

Bestillingen af den nye sæson er da heller ikke så mærkelig, da serien i sit hjemland er den mest populære dramaserie på kanalen BBC Two. Bag succesen står den prisvindende og mangenominerede manuskriptforfatter og producer Jed Mercurio. Han har bl.a. været nomineret i kategorien Outstanding Drama Series og Outstanding Writing for a Drama Series
for sin serie Bodyguard.

The Baker and the Beauty

I denne serie bevæger vi os over i en lidt anden genre, nemlig musicaldrama. Så trænger du til en feel-good-oplevelse, er denne serie et godt valg.

'The Baker and the Beauty'
Foto: C More

Handlingen minder om den i den elskede 90'er-film Notting Hill. Og det er godt, mener vores anmelder. Serien handler om et af verdens mest berømte modeikoner, der møder en helt almindelig mand. De to modsætninger får et forhold, men kan deres verdener forenes?

Modeikonet Noa Hamilton spilles af Nathalie Kelley fra fantasyserien The Vampire Diaries, og den helt almindelige bager spilles af Victor Rasuk fra komediedramaet How to Make It in America. Serien er adapteret fra den israeliske hitserie Beauty and the Baker, som har opnået en score på 8.0 på IMDB.

cmore banner

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides

Mest læste