Serier | Guides

ANNONCE: Costners cowboy-comeback: Månedens serietip på C More

AfBuster Kristensen
23. november 2020
'Yellowstone'
Foto: Paramount+

Del artikel

Vi Elsker Seriers serieanbefaling for november måned er den Emmy-nominerede Yellowstone, der er nyfortolkning af den klassiske westerngenre.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

I 1990’erne høstede amerikanske Kevin Costner store roser for sit portræt af en desillusioneret kavalerist, der vendte sig imod barbariet under Den Amerikanske Borgerkrig.

Danser med ulve modtog syv Oscar-priser for sin banebrydende nyfortolkning af den klassiske westerngenre.

I serien Yellowstone gør Costner det igen. Her spiller han ranchejeren og patriarken John Dutton, der både kæmper for at holde familien samlet og uindbudte gæster væk fra sine jorder, der bl.a. grænser op til et indianerreservat og en nationalpark.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Blandt andet kan du følge med i unge Harry og de andre tryllestavssvingende troldmænds liv i Harry Potter-filmene. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Serien foregår i nutiden, men herude, langt fra civilisationen, gælder stadig andre regler. Her hersker kun den lov og orden, man selv opretholder. Derfor må Dutton kæmpe mod rivaler, og ikke mindst den moderne verdens banditter, der har skiftet seksløberen, sølvsporerne og kvægtyveri ud med skjorte, slips og lobbyarbejde.

’Yellowstone’ høster store roser

Allerede inden, Yellowstone havde premiere, var der stor opmærksomhed omkring serien. Meget handlede selvfølgelig om de store forventninger til at se Kevin Costner tilbage i den barske, amerikanske natur med de åbne vidder og prærie, så længe øjet rækker.

GRATIS: Få 14 dages adgang til C More her

Og serien skuffede heller ikke. Seriefans og western-connaisseurs verden over har rost skuespillet, dramaturgien og ikke mindst de flotte billeder af den enestående og smukke natur.

Alligevel er det endnu ikke lykkedes Yellowstone at hive Emmy-priser hjem, trods de mange nomineringer. Et faktum der også er faldet mange af seriens fans for brystet.

Masser familiedrama på C More

Hvis du allerede har slugt Yellowstone eller bare mener, at Kevin Costner i cowboystøvler er noget, der hører 90’erne til, så er der mere drama i samme boldgade hos C More. Her kan du bl.a. følge et kriminelt familiedynastis kamp for at holde fast i magten i Londons undergrundsmiljøer i successerien Gangs of London.

Hvis du hellere bare vil hygge med din egen familie, men stadig er afhængig af adrenalin og drama, så er samtlige film i Harry Potter-serien nu også tilgængelige hos C More. Her kæmper den forældreløse Harry mod mørkets kræfter i et magisk troldmandsunivers.

Hvis du vil se Costners retur til det vilde vesten i Yellowstone, dramaet i Gangs of London eller Harrys kamp mod mørket, så kan du tilmelde dig C More lige her og få 14 dage gratis!

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce