Serier | Guides

ANNONCE: 'Gangs of London' sæson 2 er et voldeligt paradis: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
9. december 2022
'Gangs of London' sæson 2 anbefaling
Foto: C More

Del artikel

Et voldeligt krimidrama er på banen denne gang. 'Gangs of London' sæson 2 er denne måneds anbefaling på C More.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Efter begivenhederne i første sæson er der kommet en urolig fred i Londons underverden. Fred er generelt - og specielt i det kriminelle miljø - en kort affære. Det er også tilfældet her, for en krig begynder så småt at ulme under overfladen.

I seriens anden sæson forløber de kriminelle handler i ro og orden (for kriminelle taget i betragtning i hvert fald), men noget ændrer sig. En ny gangster ved navn Koba (Waleed Zuaitar) har meldt sin ankomst. Han er den forlængede hånd af de kriminelle organisationers sammenslutning, 'The Investors'.

Går man Koba imod er straffen lige så hård, som den er hurtig. Freden er brudt, nye spillere annoncerer deres ankomst langsomt, efterhånden som de kriminelle begynder at falde i Londons gader. Både gamle og nye ansigter skal navigere rundt i den nye status quo i en kamp for både magt og overlevelse.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Vold og blod for alle pengene

Ingen Gangs of London uden et godt skud vold lige i maven. Forrige sæson var i høj grad præget af Gareth Evans' (skaberen og instruktøren bag de populære The Raid-film) hæsblæsende action. Selvom han ikke er bag kameraet i anden sæson, så er der stadig mere end rigelig vold, slåskampe og blod at komme efter.

Nævekampene er blevet nedskaleret en smule fra første sæson, men når de til gengæld optræder, er der følelsesmæssigt belæg for det. Det gør, at man bliver mere investeret i de scener, end man normalt ellers ville.

Generelt har anden sæson en mere rå følelse over sig, og det giver en vis fornyelse uden af bryde fuldstændig fra det, man kender. Veleksekveret og stabil krimiaction er ord, der bruges, når anden sæson af Gangs of London skal beskrives.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides