Serier | Guides

Endelig er den her: 5 gode grunde til at se 'Zack Snyders Justice League'

AfVi Elsker Serier
16. marts 2021
Foto: 2021 WBEI TM & © DC / HBO Nordic

Del artikel

Zack Snyder er endelig blevet færdig ved klippebordet, og det betyder, at DC's helt store superhelteshow, Justice League, nu endelig kan opleves i den oprindelige vision.


Snyder Cut tager sig tid og har masser af rum til at brede sig på, og det giver plads til at inkludere en masse ekstra materiale, der både gør filmen mere helstøbt og bidrager til at fylde DC-universet ud med alt det, fans har hungret efter.

Her er fem gode grunde til at bruge en aften mere i selskab med de mest ikoniske superhelte verden nogensinde har set.


  1. Det er Zack Snyders oprindelige version


Snyder Cut

Hvor stor indflydelse det har på det endelige produkt, er bragende tydeligt i den nye udgave. Scenerne passer sammen, tempoet er mere stabilt, og der er et gennemgående udtryk, der i høj grad sikrer, at filmen føles mere helstøbt.

Snyder har også haft for øje, at Justice League både skal ramme de hardcore fans af tegneserierne og folk, der lige ved, hvem Batman og Superman er. Dermed kan alle de små detaljer i filmen nemt fylde lærredet ud for dem i den første gruppe, mens dem i den sidste ikke bliver hægtet af.


  1. Superheltefilm for voksne


Og det er måske forståeligt nok. Alt i filmen afspejler, at det ikke er en børnefilm, og det er fremragende. De fleste af heltene i Justice League er skabt omkring 1940, og voksne over hele verden kender til Superman, Batman og Wonder Woman.

Snyder har holdt en god balance i filmen. Der er plads til en hurtig joke eller en sjov situation, uden at det bliver fjollet, men den er samtidig seriøs og forventer faktisk også noget af sit publikum.


  1. Mere tid giver mere plads


Snyder Cut

Det er absolut en bonus, at det er den tilgang, der er taget til filmen, for selvom der naturligvis er mange ting, der stadig er de samme, sidder du aldrig og tripper for at nå til alt det nye.

Som en ekstra bonus, er der både tid og plads til at forklare nogle af alle de indforståede ting til de seere, der måske ikke lige har læst tegneserierne. Og det på en måde, der hverken virker anmassende eller forjaget.

Samtidig kæles der for de indforståede detaljer, som normalt får de hardcore fans til at klappe i biografen.

© 2021 WBEI TM & © DC


  1. Darkseid


For selvom det er Steppenwolf, der er filmens hovedskurk, så er det i virkeligheden hans chef, Darkseid, der er den interessante i Justice League-sammenhængen.

Det ved Snyder godt, og derfor er der helt utroligt meget mere Darkseid med i den nye film, og det er så absolut en bonus.

For Darkseid er én af de stærkeste skurke i DC-universet, og han portrætteres i filmen med en tyngde og en ulmende trussel, der virkelig gør ham ære.

Og når jordens største helte skal have nogen at slås med, så skal fjenden også være opgaven voksen.

Det er Darkseid.


  1. Fede helte


Og der har de ramt plet med skuespillerne, de har valgt til at spille heltene.

Henry Cavill er en solid Superman, der trods underbukserne uden på tøjet, er både imponerende og faretruende, og Ben Affleck holder som Batman. Ezra Miller har ramt Barry Allens lidt kejtede humor, og Jason Momoa er måske ikke lige den, de fleste ville vælge som førstekandidaten til Aquaman.

Men det er et frisk pust, at det ikke ”bare” er en blond udgave af Superman eller Batman, som man så det i de gamle tegneserier. Og så gør han det virkelig godt.

Bedst er dog Gal Gadot, der er den perfekte Wonder Woman. Her har de virkelig ramt plet. Fra udseendet og skuespillet til den lidt særegne accent, som den Israelske skuespiller har helt naturligt.

Hun holder, og senere på måneden kan du se Wonder Woman 1984 på HBO Max.

Læs også: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i marts 2021

Læs også: Anmeldelse af Watchmen afsnit 9 + resten af serien

Del artikel

Andre Serier | Guides