Serier | Guides

Kommende serier og sæsoner på HBO Max

AfAmanda Lee Edelstein
3. november 2021
Foto: Kamikaze/Åsmund Sollihøgda/HBO Max

Del artikel

HBO Nordic er blevet til HBO Max. Her er, hvad der venter på den nye streamingtjeneste.Legacies, sæson 4


Premiere:
Sprog:
Genre:

I Legacies følger vi en gruppe unge, der hver især forsøger at finde deres plads i verden. Ingen af dem er dog almindelige teenagere. De tilhører alle den overnaturlige verden ved at være efterkommere af hekse, varulve, vampyrer etc.

LÆS OGSÅ: Se den officelle trailer til ‘The Witcher’ sæson 2

Fulgte du med i serien The Vampire Diaries og dens spin-off The Originals, er Legacies lige noget for dig. Serien tager nemlig udgangspunkt i begge fortællinger. Af den grund vil du også se nogle gengangere, heriblandt Matthew Davis som Alaric Saltzman.

Fjerde sæson af Legacies byder på 16 afsnit á 45 minutter hver. Der er altså masser af overnaturligt drama at få tiden til at gå med.

Kamikaze


Premiere:
Sprog:
Genre:

HBO Europe står bag den nye serie Kamikaze, der på en tragisk og samtidig livsbekræftende måde fortæller en coming-of-age historie. I den danske serie følger vi 18-årige Julie (Marie Reuther), der mister sin familie i et flystyrt.

LÆS OGSÅ: Ny sæson: ‘Sygeplejeskolen’ får en sæson 5

Ulykken påvirker Julie i en sådan grad, at hun ender i en eksistentiel krise. Hun har lyst til at leve – og så alligevel ikke. For hvad er pointen egentlig?

Som seer bør du være opmærksom på, at serien Kamikaze tager nogle svære emner op, som muligvis ikke er for alle. Men du vil samtidig blive taget med på en rejse, som ikke er forankret i ét land, by eller sted.

Se traileren til 'Kamikaze'


Peacemaker


Premiere:
Sprog:
Genre:

DC Comics er ikke færdig med at udtømme deres arsenal af superhelte og -skurke – og heldigvis for os. For det betyder, at vi får lov til at se John Cena give den gas som Peacemaker.

Peacemaker blander action og komedie, så du kan sagtens vende dig mod denne serie, når du har brug for at blive underholdt og få et godt grin undervejs.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i november 2021

Kender du ikke allerede til Peacemaker, får du her den vigtigste info: Hans rigtige navn er Christopher Smith, og så tror han, at han er ”en af de gode”. Problemet er dog, at Peacemaker ikke har noget problem med at slå ihjel. Og så er man altså ikke en ideel superhelt …

Se traileren til 'Peacemaker'


And Just Like That


Premiere:
Sprog:
Genre:

HBO Max ved, hvad publikum vil have. For på listen over kommende serier og sæsoner hos HBO Max finder du den originale serie And Just Like That.

Måske du nu tænker: ”og?”. Men det bør du ikke. And Just Like That er nemlig en videreførelse af Sex and the City. Ja, du læste rigtigt. Sarah Jessica Parker er tilbage i rollen som Carrie, mens Cynthia Nixon og Kristin Davis genoptager deres roller som henholdvis Miranda og Charlotte.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Squid Game’ succes: Vild stigning på Sydkorea som rejsemål

Konceptet bag And Just Like That er meget lig Sex and the City. Nu er kvinderne dog ikke i 30’erne, men derimod i midten af 50’erne. Serien sætter således fokus på venskaber, kærlighed og livet, når du kommer lidt op i årene.

Beforeigners, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Du skal være klar på at blive præsenteret for en helt ny verden, hvis du sætter dig for at se Beforeigners. For selvom serien i realiteten foregår i moderne tid, så trækker den på historien. I første sæson kom flere fortidsmennesker til det 21. århundrede, og nu må alle finde ud af at leve sammen.

LÆS OGSÅ: De værste: 5 uhyggeligt dårlige skuespilpræstationer

Vores norske kollegaer har virkelig tænkt ud af boksen, og derfor er Beforeigners da også en serie, der er værd at kaste sig over, hvis du godt kan lide historie og krimi. De to genrer er godt blandet sammen i Beforeigners.

Vi kan desuden afsløre, at der måske er et ”gensyn” med én af historiens værste seriemordere: Jack the Ripper, i anden sæson af Beforeigners. Eller er det bare én, der misbruger situationen til eget formål?

Andre kommende serier og sæsoner på HBO Max i 2021


Insecure sæson 5

Curb Your Enthusiasm sæson 11, premiere 25. oktober

Made for Love, premiere 26. oktober

Starstruck, premiere 26. oktober

Kung Fu, premiere 26. oktober

Para – We Are King, premiere 26. oktober

Queer You Are, premiere 26. oktober

The Mopes, premiere 26. oktober

All American sæson 4, premiere 26. oktober

Dolores: The Truth About the Wanninkhof Case, premiere 26. oktober

Dafne and the Rest, premiere 26. oktober

Temple sæson 2, premiere 29. oktober

Babylon Berlin sæson 3, premiere 15. november

The Sex Lives of College Girls, premiere 18. november

The Great sæson 2, premiere 20. november

Gossip Girl, premiere 25. november

Vota Juan sæson 3, premiere 28. november

House of the Dragon, premiere ukendt

Lust, premiere ukendt

LÆS OGSÅ: ‘Tiger King’ vender tilbage og det bliver vildere: Se traileren

LÆS OGSÅ: Dexter Morgan: Husker du mødet med den flinke seriemorder?

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Guides

Mest læste