Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Disney+ i marts 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
28. februar 2023
Nye serier på Disney+ i marts 2023
Glæd dig til et gensyn med bl.a. Din Djarin og Grogu i denne måned på Disney+ / Foto: Disney+

Del artikel

Tredje sæson af ’The Mandalorian’ er én af de helt store titler, som du kan glæde dig til på Disney+ i den kommende måned. På redaktionen venter vi spændt på et gensyn med Din Djarin og Grogu.

Du kan også med fordel begynde at glæde dig til slutningen af måneden, hvor thrillerserien Kindred bliver gjort tilgængelig. Miniserien skal nok garantere gode aftener foran tv’et. Læs mere om The Mandalorian, Kindred og de andre nye serier og sæsoner på Disney+ i marts 2023 herunder.

Vil du desuden gerne have gode titler at kaste dig over til Kvindernes internationale kampdag 8. marts, står Disney+ klar med en række serier og film med ikoniske kvinder i hovedrollen. F.eks. kan du streame Rosaline, Hidden Figures og Jane på streamingtjenesten.

The Mandalorian, sæson 3

Premiere: 01.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Action og Sci-fi

Fans af Star Wars-universet er blevet forkælet gennem en længere årrække med en masse nyt indhold fra en galakse langt, langt væk. Én af de titler er The Mandalorian, som nu står klar med tredje sæson, hvor Din Djarin forsøger at finde vej tilbage til sin egen “slags”.

Du har sikkert hørt al hypen om ’baby Yoda’, en karakter som oprindeligt hedder Grogu. Men tag ej for givet, at babyen er det eneste nævneværdige ved serien. For selvom mange fans har bidt mærke i lige netop dén karakter, er der et hav af interessante personer med i The Mandalorian. Og de bidrager alle sammen med hver deres til, at historien er fængende, underholdende og værd at følge med i.

Hvis du allerede har set de to første sæsoner af The Mandalorian, behøver vi nok ikke overtale dig til også at se tredje sæson på Disney+. Men har du endnu ikke givet serien en chance, kan vi kun anbefale det. Du kan bl.a. glæde dig til spænding, eventyr og Pedro Pascal (The Last of Us).

Abbott Elementary, sæson 2

Premiere: 01.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

Du kan opnå alt, når bare nogen tror på dig. Det tror underviserne på Abbott Elementary på, og de forsøger virkelig at give deres elever den bedste opbakning. Men det er svært at være skolelærer. Og det bliver endnu sværere, når kommunen ikke sikrer ressourcerne til at opnå succes. Heldigvis kan man klare sig igennem det meste med et smil på læben, humor og en stærk vilje.

I anden sæson af Abbott Elementary bliver det et gensyn med bl.a. Quinta Brunson, Tyler James Williams, Janelle James, Sheryl Lee Ralph, William Stanford Davis, Chris Perfetti og Lisa Ann Walter. Du kan glæde dig til masser af grin, hvis du kigger med, når Abbott Elementary får premiere på Disney+ den 1. marts.

Grey’s Anatomy, sæson 19

Premiere: 08.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romantik

Shonda Rhimes har virkelig haft fat i den lange ende, da hun skabte Grey’s Anatomy, også kendt som Greys Hvide Verden. Serien kan bryste sig af at være den serie med lægefagligt personale i fokus, der har været sendt over længst tid – af amerikanske serier vel at mærke. Grey’s Anatomy har endda overhalet den populære ER med bl.a. George Clooney, som var rigtig stor i 1990’erne og starten af 00’erne.

I Grey’s Anatomy følger vi de ansatte på Seattle Grace Hospital. Som seer kan du forvente en god blanding af personlige historier, lægefaglig kunnen og vanvittige storylines. For da det er en dramaserie, er der ikke den katastrofe eller ekstraordinære oplevelse, vores hovedkarakterer ikke udsættes for.

UnPrisoned

Premiere: 10.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie

Kerry Washington (Scandal) spiller Paige Alexander, en enlig mor, der pludselig skal håndtere, at hendes far er blevet løsladt fra fængsel efter 17 år. Det resulterer naturligvis i, at Paiges og hendes søn Finns verden bliver væltet en smule på hovedet. For hvordan håndterer man egentlig at have sin far i nærheden igen efter så mange år? Og kan han overhoved finde sig til rette i samfundet?

De spørgsmål og flere til må Paige, Finn og nyligt løsladte Edwin Alexander (Delroy Lindo, The Good Fight) finde ud af sammen. Men der er intet bånd stærkere end familien, hvilket du vil blive mindet om, hvis du sætter tid af til at se komedieserien UnPrisoned.

Kindred

Premiere: 29.03.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama, thriller og fantasy

På listen over nye serier og sæsoner på Disney+ i marts 2023 finder du Kindred. Vil du gerne fanges af de serier, du ser, og kan du godt lide både thriller og historisk drama, er miniserien i den grad noget for dig.

I Kindred følger vi den unge kvinde Dana (Mallori Johnson) og hendes partner Kevin Franklin (Micah Stock). De er netop flyttet til Los Angeles og forsøger at skabe et godt liv for sig selv. Men før de overhovedet når at finde sig til rette i de nye omgivelser, begynder der at ske mærkelige ting.

Dana oplever at blive transporteret tilbage til 1800-tallet, uden at hun kan gøre noget for at stoppe det. I fortiden oplever hun slaveriet på klods hold, og det skal vise sig, at der er en grund til, at hun oplever lige netop denne tid.

Flere nye serier og sæsoner på Disney+ i marts 2023

Up Here, premiere 24.03.2023
9-1-1 Lone Star, sæson 4, premiere 01.03.2023

Del artikel

Læs mere omDisney+