Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i december 2022

AfAmanda Lee Edelstein
1. december 2022
Emily in Paris sæson 3 trailer
Foto: Netflix

Del artikel

Venskab, kærlighed og det at bibeholde det gode humør, selvom livet kan være træls, er nogle af de ord, man kan sætte på Netflix’ nye serier og sæsoner i december 2022.

Du kan dog også glæde dig, hvis du er fan af action, for Netflix disker også op med en håndfuld spændende serier med spark i. Personligt glæder vi os dog særligt meget til 1. juledag, hvor en spin-off af The Witcher bliver tilgængelig på streamingtjenesten. Læs mere om det herunder.

Firefly Lane, sæson 2

Premiere: 02.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romantik

Et venskab, der holder ved hele livet, er en smuk ting. Men det kan være svært at forblive bedste venner, da familie, arbejde og hverdagen hurtigt kan komme i vejen. Uanset hvor stærkt et bånd man har, er der altid en risiko for, at man vokser fra hinanden.

Alt det ovenstående må Kate og Tully sande, mens deres venskab udvikler sig over flere årtier. Det særligt interessante ved denne serie er, at vi får lov til at følge hovedkaraktererne, fra de er børn, til de bliver voksne. Og ikke bare i et kort tilbageblik, men i større dele af serien.

Voksne Tully spilles af Katherine Heigl (Grey's Hvide Verden), mens Kate spilles af Sarah Chalke (Roseanne). Det er altså nogle kompetente kvinder, der bærer serien. Desværre er det blevet meldt ud, at anden sæson af Firefly Lane bliver den sidste. Men så må vi jo bare nyde den ekstra meget.

Sonic Prime

Premiere: 15.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Animation og komedie

Animationsserien Sonic Prime er klar med underholdning for hele familien. Så savner du et gensyn med Sonic, ved du nu, hvilken serie du skal tænde for i midten af december.

I Sonic Prime ender Sonic med at blive transporteret til et alternativt univers, hvor Dr. Eggman har magten. Sonic må nu forsøge at finde hoved og hale i den nye verden samtidig med, at han må finde en måde, han kan komme hjem igen til sin egen virkelighed på.

Kan Sonic mon stole på de alternative versioner af sine venner? Dét er det helt store spørgsmål i Sonic Prime.

A Storm for Christmas

Premiere: 16.12.2022
Sprog: Norsk
Genre: Drama

Julen er fyldt med stress og jag. Det kan således være svært at huske på hyggen i december. Det sker i hvert fald for en række mennesker i Oslo lufthavn, der alle har så travlt med at komme videre, at de helt glemmer, at julen handler om at give og hygge sig med de mennesker, man elsker.

Vi følger en række personer, der er strandet i lufthavnen kort før jul. De reagerer alle på hver deres måde og ønsker forskellige ting denne jul. Så er det mon overhovedet muligt at tvinge lidt juleglæde ind i deres hjerter?

A Storm for Christmas (dansk: Julestorm) er en norsk miniserie, som kan sætte julen i perspektiv og fungere som den ideelle serie at underholde sig med op til jul. På rollelisten finder du bl.a. Hanna Ardéhn, Valter Skarsgård og Dennis Storhøi samt danske Sus Wilkins, Ghita Nørby og Maibritt Saerens m.fl.

The Recruit

Premiere: 16.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Thriller og action

I december får også The Recruit premiere. Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before) spiller Owen Hendricks, en ung advokat, der får foden inden for hos CIA. Det skal dog hurtigt vise sig, at arbejdet ikke er for sjov. Hendricks opdager, at en tidligere medarbejder vil afsløre hemmeligheder om organisationen, hvis ikke hun bliver løsladt fra fængslet.

Hele situationen fører til, at Hendricks bliver fanget i et politisk spil, som han ikke kan slippe ud af. Det hjælper heller ikke, at han pludselig jages og må håndtere et massivt pres. Heldigvis for os seere resulterer det i nogle sjove sekvenser, som du kan få en smagsprøve på i den nedenstående trailer.

Emily in Paris, sæson 3

Premiere: 21.12.2022
Sprog: Engelsk og fransk
Genre: Komedie, drama og romantik

Emily in Paris er den helt rette serie at slappe af til. Den er underholdende, fyldt til randen med vilde kostumer og smukke scener – og så skal man ikke tænke alt for meget. Serien handler om Emily (Lily Collins, To the Bone), en amerikansk kvinde, der flytter til Paris for at forfølge sin drøm om at skabe en karriere inden for marketing.

Men som du nok kan regne ud, går alt ikke fantastisk fra første dag. Franskmændene er ikke helt tilfredse med Emilys tilstedeværelse, og hun kæmper en hård kamp for at passe ind og forstå kulturforskellene. Heldigvis finder hun en række gode venner, der gør livet i Paris lidt nemmere.

I tredje sæson af Emily in Paris må Emily træffe nogle svære beslutninger, der kommer til at påvirke de forhold, hun har udviklet – både i karrieren og privatlivet. Som alle andre må Emily finde sin vej og lave fejltagelser for at blive klogere og et bedre menneske.

The Witcher: Blood Origin

Premiere: 25.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, drama og action

Sad du klistret til skærmen, da begge sæsoner af The Witcher blev tilgængelige? Og synes du, at der er lidt for lang tid til næste sæson? Så kan du godt begynde at glæde dig! Vi bliver nemlig snart forkælet med en spin-off til The Witcher. Serien hedder The Witcher: Blood Origin og bliver tilgængelig på Netflix 1. juledag.

The Witcher: Blood Origin fortæller historien om, hvordan den første Witcher blev skabt. Begivenhederne i denne serie finder sted godt 1.200 år før den fortælling, vi kender. Derudover bliver det med større fokus på elvere.

Det bliver ikke et gensyn med Henry Cavill, men til gengæld optræder Michelle Yeoh (The School for Good and Evil), Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy (The White Princess) m.fl.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i december 2022

Dead End, premiere 01.12.2022
Hot Skull, premiere 02.12.2022
Smiley, premiere 07.12.2022
I Hate Christmas, premiere 07.12.2022
The Most Beautiful Flower, premiere 07.12.2022
Dragon Age: Absolution, premiere 09.12.2022
CAT, premiere 09.12.2022
How to Ruin Christmas: The Baby Shower, premiere 09.12.2022
Money Heist: Korea - Joint Economic Area, del 2, premiere 09.12.2022
Gudetama: An Eggcellent Adventure, premiere 13.12.2022
Glitter, premiere 14.12.2022
Far From Home, premiere 16.12.2022
Paradise PD, sæson 4, premiere 16.12.2022
Alice in Borderland, sæson 2, premiere 22.12.2022
Daughter From Another Mother, sæson 3, premiere 25.12.2022
Time Hustler, premiere 25.12.2022
Treason, premiere 26.12.2022
Chicago Party Aunt, sæson 2, premiere 30.12.2022
Alpha Males, premiere 30.12.2022
The Glory, premieredato ukendt

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides

Mest læste