Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2021

AfAmanda Lee Edelstein
1. februar 2021
Foto: Behind Her Eyes/Netflix

Del artikel

Her kan du finde ud af, hvilke nye serier og sæsoner Netflix byder på i februar 2021.


Netflix

Du kan bl.a. glæde dig til en fortælling med brasilianske sagn og mystik, en mørk miniserie og serie, der minder om The 100.

Firefly Lane


Premiere:
Sprog:

Genre:

Vi kan anbefale dig at sætte tid af til at se Firefly Lane, hvis du står og mangler en feel-good serie. Firefly Lane handler nemlig om et ubrydeligt venskab mellem to veninder. Vi følger Tully (Katherine Heigl, Greys Hvide Verden) og Kate (Sarah Chalke, Roseanne), der er forblevet veninder gennem tykt og tyndt. Fortællingen tager udgangspunkt i deres venskabs udvikling gennem de seneste 30 år.

LÆS OGSÅ: Netflix afslører de medvirkende i 'Vikings: Valhalla'

Dette er en perfekt serie at se med din bedste veninde/veninder. I vil med garanti kunne spejle jer selv i fortællingen. Og så giver den alle troen på, at et ægte venskab er værd at holde ved. Med Katherine Heigl som en af hovedrollerne kommer Firefly Lane nok også til at bringe et smil på læben hos seeren. Serien bygger på bogen Firefly Lane, som er skrevet af den amerikanske forfatter Kristin Hannah.

Se traileren til 'Firefly Lane'Hache, sæson 2


Premiere:
Sprog:

Genre:

Er du vild med serier som Narcos og Monarca? I så fald kan vi anbefale dig at se den spanske serie Hache, der optræder på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i februar 2021. Serien er inspireret af virkelige hændelser og foregår i Barcelona i 1960’erne. Den fortæller historien om en kvinde, der pludselig befinder sig midt i en kriminel branche: heroinhandel.

LÆS OGSÅ: David Tennant som seriemorder: Månedens serietip på C More

Anden sæson af Hache bliver gjort tilgængelig på Netflix i starten af februar. Og har du allerede set første sæson, kan du glæde dig til endnu mere drama og kriminelt tankespil. Efter knap et år forsøger Helena (Adriana Ugarte) at få fodfæste i heroin-branchen. Det viser sig dog sværere end først antaget, når selv familie står i vejen for hende.

Invisible City


Premiere:
Sprog:

Genre:

Invisible City er en brasiliansk serie, så du skal forberede dig på, at der bliver talt portugisisk i serien. Det kræver dog i forvejen din fulde opmærksomhed at følge med i denne serie, så det gør ikke det store. Serien er en blanding mellem fantasy, mysterium, krimi, thriller og drama. Invisible City har således evnen til at få seeren helt ud på sofakanten af bare spænding.

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide 'Dark' og 'The OA' vil du elske 'Equinox'

I Invisible City følger vi politimanden Eric (Marco Pigossi, Tidelands), der forsøger at opklare et mystisk mord. Pludselig befinder Eric sig dog midt i en kamp, som udkæmpes på tværs af vores verden og en verden bestående af mytiske væsner. Disse væsner lægger til grund for den brasilianske sagn. Har Eric nogen chance for at komme helskindet igennem denne oplevelse?

Behind Her Eyes


Premiere:
Sprog:

Genre:

Behind Her Eyes byder også på en del mystik, men dog på en anden måde end Invisible City. I denne miniserie optræder der ikke mytiske væsner, men derimod en hel del ”mind games”. Vi følger alenemoderen Louise (Simona Brown, Kiss Me First), idet hun begynder en affære med David (Tom Bateman, Beecham House), der også er hendes nye chef.

LÆS OGSÅ: Fem serier, du ikke kommer udenom i 2021

Louise danner et lidt mærkværdigt venskab med Davids kone, Adele (Eve Hewson, The Luminaries), og det leder til en mørk og psykologisk udmattende kærlighedstrekant. Louise finder sig selv fanget i en situation, som hun ikke kan slippe ud af. Miniserien Behind Her Eyes bygger på en roman af Sarah Pinborough af samme navn.

Tribes of Europa


Premiere:
Sprog:

Genre:

Tribes of Europa minder umiddelbart en del om serien The 100. Det gør dog ikke nødvendigvis serien til et dårligt valg – især ikke hvis du godt kan lide dystre og apokalyptiske serier. Tribes of Europa finder sted i året 2074. Serien fortæller historien om en verden, der er blevet så splittet, at et utal af mikro-stater hver især kæmper om magten.

LÆS OGSÅ: De 12 vigtigste og bedste sci-fi-serier fra 2020

Der opstår primært ligheder til The 100, idet de fleste af grupperne lever primitivt, men at der stadig er flere højteknologiske dele, som kan bruges i kampen. Derudover ser man den samme stålsathed mod at eliminere fjenden for selv at kunne leve bedre. Så har vi vidst heller ikke sagt for meget om handlingen … Lad os håbe, at Tribes of Europa ikke blot er en genfortælling af The 100, men at den faktisk bidrager med noget nyt!

Se traileren til Tribes of EuropaFlere nye serier og sæsoner i februar 2021
Lovestruck in the City

Run On, premiere 10.02.2021

Capitani, premiere 11.02.2021

Ginny & Georgia, premiere 24.02.2021

A Love So Beautiful, premiere 27.02.2021

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides