Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
31. maj 2023
nye serier Netflix juni 2023
Sarah Gustafsson som Amina Kahlil i 'Barracuda Queens' / Foto: Netflix

Del artikel

Afslutningen på komedieserien ’Never Have I Ever’, nye sæsoner af ’Black Mirror’ og ’The Witcher’, samt en skræmmende fortælling om uforudsete ulykker er, hvad der venter på Netflix i den kommende måned.

Du vil med garanti finde noget godt for dig på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2023. For Netflix sparker døren ind til sommeren med en masse længe ventede serier – og en række nye titler, som vi ikke kan vente med at streame, når de bliver tilgængelige.

The Days

Premiere: 01.06.2023
Sprog: Japansk
Genre: Historisk drama og thriller

11. marts 2011 vil blive husket gennem historien som en skæbnesvanger dag for Japan. For lige netop på denne dag blev det tydeligt for enhver, at én ulykke sjældent kommer alene. Om eftermiddagen blev et undersøisk jordskælv udløst cirka 130 kilometer fra Sanriku-kysten. Blot én time senere blev Japan ramt af en 15 meter høj tsunami. Fukushima-atomkraftværket blev ramt, hvilket startede en kædereaktion af farlige situationer, og livsvigtige beslutninger skulle træffes i al hast.

I den japanske miniserie The Days kan du få et indblik i de skæbnesvangre begivenheder, der udfoldede sig den dag og i de følgende dage. Begivenhederne er belyst fra flere sider, så du kan se, hvordan regeringen, medarbejdere på atomkraftværket og folk i nærområdet regerede på katastrofen.

Barracuda Queens

Premiere: 05.06.2023
Sprog: Svensk
Genre: Krimi og drama

Barracuda Queens er løst baseret på virkelige hændelser og fortæller historien om en pigegruppe i 1990’ernes Sverige. De kommer alle fra et privilegeret liv, som dog afføder en del forventninger. Så da de unge kvinder pludselig kommer i pengeproblemer, har de ikke lyst til at gå til deres forældre. I stedet beslutter de sig for at lege en moderne udgave af Robin Hood – men hvor pengene går til dem selv frem for de fattige.

Gruppen får et kick af at begå indbrud, og de har derfor ikke lyst til at stoppe, selv om de har penge nok. De begynder at gå specifikt efter folk, de ikke kan lide, og bliver mere og mere snu omkring indbruddene. Men rige mennesker anmelder også tyveri til politiet. Og det er kun et spørgsmål om tid, før grebet strammes om gruppen, der kalder sig Barracuda Queens.

Never Have I Ever, sæson 4

Premiere: 08.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama

Det sidste punktum skal sættes i Devis (Maitreyi Ramakrishnan) coming of age-fortælling. For det er desværre sidste sæson af Never Have I Ever, der bliver tilgængelig på Netflix i juni måned. Men der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud, for der er stadig masser af grin, forvirrende kærlighed og venskab at dykke ned i.

Devi, der er en indisk-amerikansk teenagepige, forsøger at navigere i high school og det faktum, at drenge bliver mere og mere spændende, samtidig med at hun har respekt for sin families kultur. I fjerde sæson bliver alt vendt på hovedet, da Devi opdager, at kærlighed og sex komplicerer livet yderligere.

Bloodhounds

Premiere: 09.06.2023
Sprog: Koreansk
Genre: Thriller, action og drama

Hvis du elsker serier med masser af action, skal du glæde dig til den koreanske Bloodhounds, som er på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2023. I Bloodhounds følger vi to unge fyre, som allerede er blevet hærdet af livet. De har en forkærlighed for kampsport, hvilket bliver deres styrke, når de lægger sig ud med folk fra den kriminelle underverden.

Men man kan ikke løse alle problemer med vold. For man ved aldrig, hvornår ens modstander bruger beskidte tricks for at vinde. I stedet må de to venner tænke langsigtet og lægge en plan for, hvordan de kommer helskindet ud af den situation, de selv har bragt sig i.

Black Mirror, sæson 6

Premiere: Dato ukendt
Sprog: Engelsk
Genre: Thriller, sci-fi og drama

Efter en ventetid på fire år er den Emmy-vindende serie Black Mirror endelig tilbage. Som med alle forrige sæsoner kan du ikke vide dig sikker på, hvad du kan forvente af de nye afsnit. Skaberen af serien, Charlie Brooker, har vist gang på gang, at han kan tage seerne på sengen og levere noget, de slet ikke kunne forestille sig.

Har du endnu ikke set Black Mirror, vil vi anbefale dig at se serien. Men kun hvis du godt kan lide thrillerserier, hvor virkelighed, sci-fi og fantasy blandes sammen. Vi må også hellere nævne, at Black Mirror kan blive ubehagelig for nogle seere. De dystopiske forestillinger om fremtiden kan virke skræmmende og sætte en masse tanker i gang. Men det er netop dét, der gør Black Mirror så unik.

The Witcher, sæson 3

Premiere: 29.06.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, action og drama

Henry Cavill (Justice League, Enola Holmes) vender tilbage i rollen som Geralt of Rivia for sidste gang i tredje sæson af The Witcher. Den kommende sæson er ikke den sidste i rækken, men grundet uoverensstemmelser mellem Cavill og folkene bag serien, bliver han erstattet af Liam Hemsworth til fremtidige sæsoner af The Witcher.

I The Witcher følger vi witcheren Geralt of Rivia (Cavill), magikeren Yennefer (Anya Chalotra) og prinsesse Ciri (Freya Allan). De forrige sæsoner har vist, hvordan de tre karakterers skæbner altid har været forbundet. Men nu må de vise, at de kan stå sammen og beskytte hinanden for at overleve. Alle vil nemlig have fat i dem og udnytte de kræfter, de hver især besidder.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i juni 2023

Manifest, sæson 4, del 2, premiere 02.06.2023
Scoop, premiere 02.06.2023
Valeria, sæson 3, premiere 02.06.2023
Human Resources, sæson 2, premiere 09.06.2023
This World Can’t Tear Me Down, premiere 09.06.2023
The Surrogacy, premiere 14.06.2023
Glamorous, premiere 22.06.2023
Let’s Get Divorced, premiere 22.06.2023
Skull Island, premiere 22.06.2023
Sleeping Dog, premiere 22.06.2023
Titans, sæson 4, premiere 25.06.2023
Celebrity, premiere 30.06.2023

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides

Mest læste