Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på SkyShowtime i december 2022

AfAmanda Lee Edelstein
6. december 2022
serier SkyShowtime december
Harrison Ford som Jacob Dutton og Helen MIrren som Cara Dutton i '1923' på SkyShowtime / Foto: James Minchin III / Paramount+ / SkyShowtime

Del artikel

Drama-barometret er helt i top, når vi kigger på månedens udgivelser hos SkyShowtime. Så er du fan af dramaserier, kan du godt finde popcornene frem.


På listen over nye serier og sæsoner på SkyShowtime i december 2022 kan du bl.a. glæde dig til flere serier af Taylor Sheridan og et gensyn med Sylvester Stallone. Der er også gode nyheder til dem, som savner a cappella på skærmen, for Bumper fra Pitch Perfect er tilbage på skærmen.

The Calling


Premiere: 01.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama


Hvis du godt kan lide krimiserier, er den nye serie The Calling nok lige noget for dig. I serien følger vi NYPD-detektiven Avraham Avraham, der spilles af Jeff Wilbusch. Avraham har en alternativ tilgang til sit arbejde, som dog sikrer ham gode resultater, når det kommer til opklaring af forbrydelser.


Men hvad sker der, når hans fornemmelser ikke længere kan give en forklaring på de hændelser, der foregår? Avraham kommer ud på glatis og må få hjælp af andre for at afdække sandheden.

Se traileren til The CallingA Friend of the Family


Premiere: 02.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama


Selv gode intentioner kan man komme til at fortryde. Det bliver klart i miniserien A Friend of the Family, som du kan se eksklusivt hos SkyShowtime. Serien er baseret på en sand fortælling, hvilket blot får kuldegysningerne til at blive endnu stærkere.


A Friend of the Family fortæller historien om familien Broberg, der danner et bånd til deres nabo Berchtold (Jake Lacy, The White Lotus). Problemet er bare, at Berchtold har en plan, der ikke blot handler om at udvikle et venskab. Han forsøger i stedet at skabe splid i familien. Han vender bl.a. parrets datter mod dem og kidnapper hende flere gange.


Se traileren til A Friend of the Family1923


Premiere: 19.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og western


På listen over nye serier og sæsoner på SkyShowtime finder du 1923. Serien er en videreførelse af den populære Yellowstone og 1883. 1923 er skabt af Taylor Sheridan, der også står bag de tidligere serier om Dutton-familien, så vi har store forventninger.


Det 20. århundrede byder på prøvelser i alle afskygninger, herunder krig, pandemier og forbudstid. Kan familien Dutton klare sig igennem og holde fast på deres landområde, uden at omkostningerne bliver for store? Dét bliver vi klogere på i 1923.


I serien 1923 indtager Oscar-nominerede Harrison Ford (Star Wars) og Oscar-vinder Helen Mirren (The Queen) hovedrollerne. Men du vil med garanti også se en masse andre kendte ansigter i serien.

Se traileren til 1923Let The Right One In, sæsonfinale


Premiere: 12.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Gys og drama


Hvis titlen ”Let The Right One In” lyder bekendt, er det fordi, denne serie bygger på en populær svensk roman fra 2004 skrevet af John Ajvide Lindqvist. Fortællingen har faktisk også været gengivet i flere film. Så der er stor sandsynlighed for, at du har set eller læst historien før.


Alligevel vil vi anbefale dig at give serien Let The Right One In en chance. Dette skyldes bl.a. samspillet mellem Demián Bichir (The Bridge) og Madison Taylor Baez, der spiller far og datter. Og så er det bare en rørende fortælling.


Til dig, der ikke kender til Let The Right One In, kan vi fortælle, at serien følger den unge pige Eleanor efter, at hun er blevet forvandlet til en vampyr. Mens hun forsøger at vænne sig til sin nye eksistens, hvor hun bl.a. kun kan komme udenfor om natten, skal hendes far overskride sine egne grænser for at sikre hende menneskeblod, så hun kan overleve. Du kan allerede nu se flere afsnit af serien på SkyShowtime.Tulsa King


Premiere: Dato ukendt
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama


Taylor Sheridan har haft travlt, for han står faktisk også bag en anden premiere-titel på SkyShowtime i december 2022. Drama- og krimiserien Tulsa King har i en vis grad samme vibe som Yellowstone og dens spin-offs, bortset fra at Tulsa King er en mere moderne fortælling.


I Tulsa King følger vi Dwight "The General" Manfredi (Sylvester Stallone, Rocky), idet han må omstille sit liv efter at være blevet løsladt fra fængsel. Manfredi har tilbragt 25 år i fængsel, og på intet tidspunkt har han brudt æreskodekset, om at man ikke sladrer om sin organisation.


Alligevel bliver han tvunget til Tulsa i Oklahoma af mafialederen for at danne en ny underafdeling. Manfredi er dog ikke en mand, man vil lægge sig ud med. Og da han får nok af mafialederne, forsøger han at stable sit eget imperium på benene. Men er Tulsa stedet at gøre det?

Se traileren til Tulsa KingFlere nye serier og sæsoner på SkyShowtime i december 2022


Pitch Perfect: Bumper in Berlin, premiere 01.12.2022
The Hanging Sun, premiere 12.12.2022


LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Tulsa King’ er charmerende gangster-nonsens, der ikke tager sig selv så højtideligt

LÆS OGSÅ: '1923' med Harrison Ford og Helen Mirren lander snart – her er premieredatoen og den nye trailer

LÆS OGSÅ: SkyShowtime indtager Danmark: Her er 3 serier, du skal se

Del artikel

Andre Serier | Guides