Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på SkyShowtime i januar 2023

AfAmanda Lee Edelstein
6. januar 2023
Law & Order sæson 22 SkyShowtime
Law & Order / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Hvis du mangler et fremragende krimi-fix i den kommende måned, skal du tune ind på SkyShowtime. For på listen over nye serier og sæsoner på SkyShowtime i januar 2023 finder du bl.a. den nyeste sæson af Law & Order.


Thrillerserien The Undeclared War virker også til at have et godt udgangspunkt, selvom grundlaget for serien næsten virker for realistisk. Det kan du læse mere om længere nede i artiklen.


De nedenstående titler er alle eksklusive serier hos SkyShowtime. Så vil du streame dem, skal du oprette en bruger hos den nye danske streamingtjeneste.

Souls


Premiere: 07.01.2023
Sprog: Tysk
Genre: Drama og mysterie


Du kan ikke undgå at tænke over handlingen i Souls, selv når du har slukket for fjernsynet. For historien er skrevet sådan, at den lokker seeren ind og samtidig giver en masse stof til eftertanke. Især tanker om, hvad der sker med vores sjæl efter døden.


Souls er en tysk dramaserie, som er propfyldt med en masse mystik. I serien følger vi bl.a. den 10-årige dreng Jacob, som efter en ulykke pludselig husker detaljer fra et tidligere liv – eller det påstår han i hvert fald.


Du kan se Souls på SkyShowtime fra 7. januar. På premieredatoen vil tre ud af otte afsnit blive gjort tilgængelige. De resterende afsnit bliver efterfølgende lagt på tjenesten ugentligt.


Se traileren til SoulsLaw & Order, sæson 22


Premiere: 13.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi


Der er ingen grund til at pille ved noget, som fungerer. Det gælder for flere dele af Law & Order-franchisen – og især for den originale udgave, der startede hele succesen. Af den grund kan vi nu glæde os til sæson 22 af Law & Order. Du kan streame det første afsnit i den nyeste sæson fra midten af januar. I alt er der 22 afsnit at glæde sig til i denne omgang.


Law & Order er en god krimiserie, som ikke blot viser politiarbejdet bag, men som også zoomer ind på, hvordan diverse sager kan tage sig ud i retten. Vi følger derfor både politifolk, detektiver og advokater i serien.


Er du endnu ikke overtalt, kan vi nævne, at man ikke behøver at have fulgt med i alle de tidligere sæsoner for at kunne nyde Law & Order. Men hvis du falder for serien, er der masser af indhold at give sig i kast med. Som en ekstra bonus er Emmy-vindende Dick Wolf producer på serien.


Law & Order sæson 22 SkyShowtime
Law & Order / Foto: SkyShowtime

The Undeclared War


Premiere: 20.01.2023
Sprog: Engelsk og russisk
Genre: Drama, thriller og Sci-Fi


I vores moderne verden er det oplagt at hacke og dermed føre cyberkrig frem for at sætte en masse soldaters liv på spild i en traditionel krig. Men et cyberangreb foretaget af en anden nation kan lige så vel blive set som en krigshandling, som en flok soldater der beskyder befolkningen. Det store spørgsmål er, hvornår man skal træde varsomt, og hvornår man skal yde modstand.


Det er netop sådanne spørgsmål, der opstår i serien The Undeclared War. Serien tager udgangspunkt i et postpandemisk 2024, hvor Rusland angriber Vesten med diverse online-angreb. De ledende personer må herefter beslutte, om cyberkrigen skal eskaleres eller nedtrappes – og hvordan det kan lade sig gøre.


De første tre afsnit af The Undeclared War bliver tilgængelige på SkyShowtime 20. januar. Der er i alt seks episoder af serien i første sæson, men det er rigeligt til at fange seerens opmærksomhed.

Se traileren til The Undeclared War


Del artikel

Læs mere omSkyShowtime

Andre Serier | Guides