Serier | Guides

Sådan gør du stuen klar til streaming

AfKim Sørensen
24. august 2022

Del artikel

Indretning af familiens midtpunkt - sådan gør du din stue klar til at streame serier

Dette indhold er sponsoreretStuens vigtigste møbler


Sofaen
Kan man overhovedet kalde et rum for en streamingstue, hvis der ikke er en sofa? Sofaen er midtpunktet for stuen, og det er her, man skal kunne sidde eller ligge og se serier. Det er en god idé at investere i en lækker sofa med chaiselong, så man kan få fødderne op og læne sig godt tilbage til sin yndlingsserie.

Sofabord eller sidebord
Foruden sofaen er det også rart at indrette sin stue med et sofabord eller sidebord, så man har et sted at stille sine snacks og drikkevarer, når man ser film eller serier. Her er der også plads til fjernbetjeningen eller din smartphone, så de ikke bliver væk i sofaen.

TV eller projektor til at vise serier på


Hvis man gerne vil have den bedste oplevelse, når det kommer til film og serier, så er det helt klart en projektor, der skal investeres i. En projektor giver nemlig mulighed for at fylde hele væggen med lyd og billede - og hermed bliver oplevelsen meget mere intens. Dog skal man huske på, at når man har en projektor installeret i sit hjem, så skal der også være plads til den store lampe, som typisk sidder oppe under loftet.

En anden ting man skal huske på er lyden - for selvom en projektor giver mulighed for et fantastisk billede, så er lyden ofte ikke ligeså god. Derfor anbefales det altid at have et godt surround sound-anlæg installeret sammen med projektoren - på den måde føler man sig virkelig inddraget i filmens univers. Dog er det ikke alle, der har plads til både en projektor og et surround sound-anlæg - her kan fladskærms-tv'et være et godt alternativ. Fladskærm-tv'et fylder mindre end en almindelig tv-skærm.

De bedste streamingstjenester


Netflix:
Netflix er en af de mest populære streamingtjenester på markedet. De tilbyder et stort udvalg af film og tv-serier, både originale produktioner såsom Stranger Things og The Crown - men også mange andre kendte titler. Netflix har også en række forskellige abonnementsmuligheder, så du kan vælge netop den løsning, der passer bedst til dig.

Amazon Prime Video:
Amazon Prime Video er en anden populær streamingtjeneste. De tilbyder også et stort udvalg af film og tv-serier, herunder både originale produktioner og andre kendte titler som for eksempel Mad Men og This Is Us.

HBO Max
HBO Max er en af de førende streamingtjenester indenfor tv-serier og film. Deres udvalg af serier omfatter både originale produktioner fra HBO herunder Sex and the City, Game of Thrones og den nye populære serie Euphoria. De har desuden alle Harry Potter-filmene og hele Ringenes Herre filmserien.

Del artikel

Læs mere omstreamingSofa

Andre Serier | Guides

Mest læste