Serier | Guides

Trailer til 13 Reasons Why er ude!

AfFreja Hertz Tefcke
22. maj 2020
(Foto: 13 Reasons Why/Netflix)

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/08/13RW_S3_Vertical_Chloe_RGB_SV.jpg
(Foto: 13 Reasons Why/Netflix)

Traileren til 13 Reasons Why er ude!

Selvom Clay og hans kammerater efterhånden har fået luftet alt det beskidte vasketøj, og at alle hemmeligheder er lagt på bordet, er Netflix klar med den 4. og sidste sæson af 13 Reasons Why!

Det ser ud til, at serien i hvert fald ikke har tænkt sig at slutte stille af, men i stedet med et brag og højest sandsynligt en stor mængde blod på vores favoritters hænder.

Den sidste sæson ser ud til at centrere sig om Montys død, da hans hemmelige elsker, Winston (Deaken Bluman) begynder på Liberty High og begynder at efterforske, hvorfor Monty blev fængslet for mordet på Bryce. Det er en hemmelighed, som Clay og hans venner kender alt for godt til.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 13 Reasons Why sæson 3

I tredje sæson fik Clay og de andre venner gjort Monty skyldig for Bryces mord for at beskytte Alex, der skubbede Bryce i floden og Jessica, der havde set det.

Monty var allerede arresteret for Tylers overgreb, hvilket gjorde ham til den perfekte syndebuk – selvom han egentligt havde et alibi, fordi han var sammen med Winston den aften, hvor Bryce døde.

At Winston dukker op, samtidigt med de våben, som Clay og Tony gemte, også dukker op, betyder kæmpe problemer for Clay og de andre elever på Liberty High. Det bliver endnu en dramatisk sæson fyldt med plottwists, vilde hemmeligheder og med fokus på mentalt helbred, vi kan se frem til!

Trailer til 13 Reasons Why er ude sammen med en premieredato.

Sidste sæson kan nemlig allerede ses 5. juni 2020!

Se traileren til sidste sæson af 13 Reasons Why


Del artikel

Andre Serier | Guides