Serier | Guides

Trailer til ny Perry Mason-serie ude nu

AfTrine Jerichau Roslev
8. juni 2020
'Perry Mason'
Foto: HBO Nordic

Del artikel

Så fik HBO Nordic trykket på "release"-knappen til traileren til den kommende serie Perry Mason. Serien får premiere på HBO Nordic den 22. juni og har Emmy-vinderen Matthew Rhys (The Americans) i hovedrollen som Perry Mason.

Handlingen foregår i 1931 i Los Angeles, der i denne periode er en strålende by at bo i, for olie, OL og film med lyd sætter kulør på hverdagen. De farvestrålende dage får dog en brat ende for nogle af byens indbyggere, da en sag om et kidnappet barn viser sig at blive årtiets største kriminalsag.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Hunters på Apple TV+

Forsvarsadvokaten Perry Mason involveres i sagen, og i serien skal vi følge hans insisterende jagt på sandheden. Serien er skabt af Rolin Jones (Friday Night Ligths, Weeds) og Ron Fitzgerald (Westworld, Friday Night Lights). I traileren ser vi også nogle af seriens andre skuespillere, som bl.a. tæller Jedediah Jenk (Pearls to Swine), Nick La Croix (Seven Days), Tatiana Maslany (3Below: Tales of Arcadia) og Drew Walton (Godzilla vs. Kong).

Se traileren til Perry MasonSerien er set før


Perry Mason

Karaktererne blev så populære, at de allerede i 1957 blev levendegjort i form af tv-serien Perry Mason bl.a. produceret af CBS Television. I 271 afsnit kunne seerne følge Perry Masons opklaringsarbejde, og seerne elskede det! I rollen som Perry Mason så man Raymond Burr – kendt fra Alfred Hitchcock-thrilleren Rear Window og Godzilla.

Det sidste afsnit blev vist i 1966, og da serien jo var en succes, forsøgte bl.a. produktionsselskabet 20th Century Fox Television sig med efterfølgeren The New Perry Mason, men skuespillerne var skiftet ud, og seerne var væk. Men hvorfor ikke forsøge igen? I 1985 lancerede bl.a. Viacom Productions en stribe nye afsnit om Perry Mason. Denne gang med Raymond Burr tilbage i hovedrollen frem til sin død i 1993.

Mon denne HBO-producerede Perry Mason bliver en succes eller fiasko?

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic

Del artikel

Andre Serier | Guides