Serietjek i august

Serietjek præsenteres i samarbejde med TELMORE Play, og hjælper dig med et overblik over det store udvalg i serieland, så du altid er opdateret på hvilke serier du bør se. Med TELMORE Play får du fri adgang til alt det fede indhold på HBO Nordic, TV2 Play On Demand, C More, børnekanalen Min Bio og meget mere. Læs mere her.

C More:

(Foto: Pokémon/Pokémon USA mfl.)

Pokémon (sæson 10-13)

Premiere 1. august

10-13 sæson af Pokémon, der tog sin begyndelse helt tilbage i 1997 er tilgængelige fra 1. august på C More. Er du og/eller dine børn ved at være træt af Gurli Gris, så er Pokémon måske løsningen. Du kan følge drengen Ashs eventyr i Pokemon-universet, hvor han forsøger at blive Pokémon-mester.

(Foto: Friday Night Lights/NBC Universal Television)

Friday Night Lights

Premiere 20. august

76 afsnit af Friday Night Lights, der er fordelt over fem sæsoner bliver fra midten af august tilgængelige på C More. Vi følger det lille bysamfund Dillon og high school-træneren Eric Tayler (Kyle Chandler). Friday Night Lights behandler seksuelle temaer, stofmisbrug, etik og moral og har fået rigtig god kritik for sin meget præcise skildring af det moderne, amerikanske samfund.

(Foto: Will & Grace/KoMut Entertainment mfl.)

Will & Grace

Premiere 31. august

Det er de ‘klassiske’ episoder fra de første 8 sæsoner af Will & Grace, der fra sidst i august bliver tilgængelige via C More. Serien om Will, Grace, Karen og Jack er udpræget for det voksne publikum, der trænger til et godt og uorpligtende grin. Will & Grace er en feel good-serie, når de er bedst, og en af de første til at tackle LGBT-problemstillinger.

HBO Nordic:

(Foto: Casual/Casual Productions)

Casual

Premiere 1. august

Fra starten af august bliver det muligt at se, hvordan det går søskendeparret Val og Alex, når fjerde sæson af Casual får premiere. Man kan sige, at der sniger sig en art børne-tema ind i denne sæson, da Alex finder ud af, at han skal være far, mens Val må sige farvel til sin datter, der forlader hjemmet.

(Foto: Ballers/HBO Nordic)

Ballers

Premiere 13. august

Kunne du lide Entourage? Er du fan af ‘The Rock’? Så er Ballers bestemt noget for dig. Har du allerede set de første tre sæsoner om agenten Spencer Strasmore, kan du glæde dig til at se, hvordan han søger at udvide sin business til det vestlige USA. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Ballers endnu, har du stadig tid til at se disse sæsoner inden premieren på 4. sæson 13. august.

(Foto: Insecure/3 Arts Entertainment)

Insecure

Premiere 13. august

Den Emmy-nominerede Insecure er tilbage med 3. sæson. Serien omhandler Issa og Molly samt hvordan de oplever at være afroamerikanske kvinder i USA. Dette overordnede tema behandles gennem seriens fokus på venindernes karriere og kærlighedsliv. Insecure er både humoristisk, skæv og virkelig anbefalelsesværdig.

(Foto: Fear the Walking Dead/Richard Phibbs-AMC)

Fear the Walking Dead

Premiere 13. august

Er der mere at sige om Walking Dead-universet? Enten er man fan eller også er man ikke. Hvis du fulgte med i første halvdel af fjerde sæson af prequel-serien Fear the Walking Dead i foråret, er der dog en god chance for, at du også vil se frem til august, hvor anden del af denne sæson kan streames.

TV2 Play On Demand:

(Foto: Drabet uden lig/TV2)

Drabet uden lig

Drabet uden lig er en true crime-serie på TV2 Play On Demand, der handler om Henrik Haugbjerg Madsen, der i 2010 forsvinder sporløst fra den lille ø Enø. To mænd dømmes for drabet, men der er lige ét problem… Liget er aldrig fundet. Er han død? Og er de to mænd derfor uskyldig dømt? Disse og flere spørgsmål søger Drabet uden lig at besvare.

(Foto: Greyzone/TV2)

Greyzone

Den helt store danske serie på TV2 Play On Demand er uden tvivl Greyzone. Serien med Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollen som droneingeniøren Victoria har det hele. Terror-tema, gidseltagning og et højt spændingsniveau. Hvis du ikke allerede har set Greyzone er det bestemt på tide at komme med på vognen. God fornøjelse!

(Foto: Klovn/Zentropa)

Klovn

Premiere 13. august

Vi Elsker Serier elsker Klovn, og vi kan næsten ikke vente på, at 7. sæson får premiere mandag d. 13. august. Serien om Casper og Franks dumheder er noget af det absolut bedste dansk-producerede comedy nogensinde, og når man ser det ved man ofte ikke, om man skal grine eller vride sig af ubehag.

Læs også: Sommer-serietjek

Læs også: Serietjek i juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like