Serietjek i maj

Serietjek præsenteres i samarbejde med TELMORE Play, og hjælper dig med et overblik over det store udvalg i serieland, så du altid er opdateret på hvilke serier du bør se. Med TELMORE Play får du fri adgang til alt det fede indhold på HBO Nordic, TV2 Play On Demand, C More, børnekanalen Min Bio og meget mere. Læs mere her

Der er allerede to gode serier i gang, når man kigger på maj måned i serieland. Der kommer heldigvis flere afsnit af både The Handmaid’s Tale og Westworld, og der er også mange andre kvalitetsserier at give sig i kast med. Vi glæder os bl.a. til et gensyn med The West Wing.

HBO Nordic:

(Foto: Westworld/HBO)

Westworld – sæson 2
Efter laang tids venten kunne vi endelig komme tilbage til den kunstige Western-verden, hvor robotterne nu har udviklet en bevidsthed og helt nye gåder skal opklares. Læs vores anmeldelse af de første fem afsnit her.

The Handmaid’s Tale – sæson 2
I et nær og dyster fremtid har et totalitært, religiøst styre taget magten og udnytter såkaldte tjenerinder, så de rigeste har en mulighed for at få børn. Anden sæson begynder med brutaliteter, og et ulmende oprør mod undertrykkerne. Læs vores omtale af serien her.

C.B. Strike (18.maj)
Mini-serien er baseret på bøgerne af samme navn skrevet af ingen ringere end Harry Potter-forfatterinden, J.K. Rowling. Den handler om privatdetektiven og krigsveteranen C.B. Strike, der er skadet både fysisk og psykisk. Men han har også et helt særligt talent for at løse mordgåder.

The Strain – sæson 3
Horrorserien, der bl.a. er skabt af Guillermo del Toro, handler om doktor Ephraim Goodweather og hans hold af forskere, der undersøger et mystisk virusudbrud, hvis kendetegn ligner træk fra en gammel, ond vampyrslægt.

Patrick Melrose (14. Maj)
Benedict Cumberbatch er tilbage i en serie om Patrick Melroses farverige historie, fra børnemishandling, til heroinafhængighed og rehabilitering. Mini-serien er baseret på den semibiografiske bogserie af Edward St. Aubyn, og kan udfylde ventetiden på flere afsnit af Sherlock.

TV 2 Play On Demand:

(Foto: Perfekte steder/TV2 Zulu)

Perfekte steder – sæson 2
Kærlighedshistorien mellem Rose og Tobias fortsætter. Nu er parret flyttet sammen, og selvom de stadig er forelskede fylder Roses nye studier og tilhørende byture meget, og Tobias er fuld af usikkerhed i opstarten af eget firma.

Drabet uden lig
True Crime-serie på dansk, der handler om den 40-årige forretningsmand og familiefar Henrik Haugberg Madsen. Han forsvinder i 2010 sporløst fra en feriehytte på Enø. To mænd bliver idømt lange fængselsstraffe for at have slået ham ihjel. Men politiet har aldrig fundet noget lig.

C More:

(Foto: The West Wing/Warner Bros. Television mfl.)

The West Wing
Alle sæsonerne af klassikeren The West Wing kan findes på C More fra 14. maj. Vi har glædet os til igen at se den demokratiske præsident Josiah Bartlet (Martin Sheen) i aktion, og nyde serien, der fik stor ros for graden af realisme. The West Wing modtog i alt 26 (!) Emmy-priser, da den kørte over skærmen i sin tid.

Mr. Mercedes
Den pensionerede efterforsker Bill Hodges genoptager jagten på en gal seriemorder, da han modtager en række makabre meddelelser. Serien er baseret på Stephen Kings bestseller, og du kan læse vores anmeldelse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like