Det skal du se i maj på HBO Nordic!

Maj er en fantastisk måned i serieverdenen! Det vælter ind med nye sæsoner af kendte serier, spændende nye serier og så er der vist også noget med en revival af en serie efter ca 27 års pause. Hvilket bliver fantastisk! Det er endelig blevet maj, og det betyder, at vi snart skal gense Agent Cooper og alle de andre spændende karakterer fra Twin Peaks. Serien kommer på HBO Nordic, og vi har her samlet et overblik over, hvad du ellers skal se i maj  på streamingtjenesten:

 


Image OUTLANDER
Sæson 1-2 er tilgængelige 1. majDen oprindelige serie fra Starz, baseret på bestseller-serien af ​​samme navn af Diana Gabaldon. Claire Randall er en gift sygeplejerske, som arbejder under krigen i 1945. En dag kastes hun pludselig tilbage i tiden til 1743, og hun ender i en helt ukendt, truende verden, hvor hun er tvunget til at gifte sig med Jamie, en ung, skotsk kriger, der også er romantisk. Det er en lidenskabelig kærlighedshistorie, hvor Claires hjerte er splittet mellem to mænd i to forskellige tider.

Image AFTERMATH
Sæson 1 er tilgængelig 1. majI denne canadiske dramaserie fra SyFy, møder vi familien Copeland, som kæmper for at overleve både naturkatastrofer og overnaturlige væsener. De startede deres rejse i North Pasco, Washington for at komme til Yakima, og de må kæmpe med både det katastrofale vejr, skruppelløse mennesker og umenneskelige dæmoner. I hovedrollerne ses James Tupper (Big Little Lies), Anne Heche, Levi Meadon, Julia Sarah Stone og Taylor Hickson.Image 1993
Sæson 2 har premiere 17. majVi befinder os i Rom i 90’erne. Alle har travlt med at kæmpe deres egne kampe i det evigt skiftende politiske landskab. Leo drømmer om en ny politisk bevægelse, men først skal han modstå fristelser fra fortiden. Pietro er en arbejderklassehelt, der blev politiker. Han er ved at miste alt, som betød noget for ham, men han kan ikke slippe det politiske. Tv-stjernen Veronica fik alt, hvad hun ønskede sig, men spørgsmålet er, om det var det værd? Den HIV-smittede efterforsker Luca har ikke magt – han ønsker derimod at bekæmpe den. Men hans helbred er forværret, og hans kærlighedsliv er forvirrende.

Image 12 MONKEYS
Sæson 3, afsnit 1-4 20. maj og afsnit 5-7 22. majIndsatsen har aldrig været højere for de tidsrejsende hovedpersoner i sci-fi-serien 12 Monkeys. De er på vej på en rejse, der vil tage dem længere tilbage i tiden, end de nogensinde har været før. Og de vil stå overfor en ny trussel, der kan blive deres skæbne. På rollelisten ses blandt andet Hannah Waddingham (Game of Thrones) som Magdalena, Faran Tahir (Star Trek, Iron Man) og Christopher Lloyd (Tilbage til fremtiden). Sæson 3 er opdelt i to dele, de første fire episoder kommer 20 May, og de resterende tre episoder kommer 22. maj.

Image CASUAL
Sæson 3 har premiere 24. majZander Lehmann ståb bag den Golden Globe-nominerede Hulu-komedieserie om den nyligt fraskilte Valerie, der bor sammen med teenagedatteren og sin evige ungkarl af en bror. Valeries (Michaela Watkins) beslutning om at flytte trioen til et nyt hjem falder ikke i god jord, og der er mange forandringer på vej; nye arbejdspladser, nye partnere og nye muligheder. Vil de kunne tilpasse sig den nye hverdag og respektere hinandens grænser? Mon ikke det bliver svært … Chace Crawford (Nate i Gossip Girl) er ny på holdet med rollen som Byron, en studerende i Valeries klasse.


Image TWIN PEAKS
Premiere 22. majNu vender tv-sensationen Twin Peaks tilbage. Beboerne i provinsbyen Twin Peaks var chokerede, da den unge kvinde Laura Palmer blev fundet myrdet. 25 år senere, forsætter historien. Mange kendte ansigter dukker op igen, herunder Kyle MacLachlan i rollen som FBI-agent Dale Cooper. Twin Peaks er skrevet og skabt af David Lynch og Mark Frost. David Lynch har instrueret alle 18 dele, der hver især har en varighed af en time.

 

Læs også: Ny Twin Peaks-trailer igen!

Læs også: Anmeldelse af Big Little Lies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like