Sommerens serier på C More

(Foto: Wrong Man/Radical Media)

Sommeren er over os og har efterhånden været det længe. Men uagtet om det fantastiske vejr fortsætter eller ej, så har C More et mere end almindeligt stærkt sommerprogram klar til streaming- og seriefolk som os. Vi Elsker Serier er glade for C Mores store udbud af serier til forskellig smag, og vi ser tjenesten som ideel til både hele familien, men også til dem med specifikke genreønsker.

Vi har – i samarbejde med streamingtjenesten- samlet et overblik over de aktuelle serier, som du kan se i juni og juli måned.

Juni

Sweetbitter

(Foto: Sweetbitter/Plan B Entertainment)

Fra d. 16 juni kan du se 1. sæson af Sweetbitter, som de fleste efterhånden nok ved, er produceret af Brad Pitts produktionsselskab Plan B. Første sæson af serien er på 6 episoder og handler om pigen Tess (Ella Purnell), der starter en tempofyldt tilværelse i New Yorks restaurationsmiljø. Serien handler blandt andet om svigt og livet i overhalingsbanen i en af de mest hypede brancher i en af de mest hypede byer i USA. Vi glæder os til første afsnit ‘Salt’ – gør du?

Vida

(Foto: Vida/Big Beach TV mfl)

Nogle søskende er som to dråber vand… Sådan er det IKKE med Emma og Lyn i starten af Vida. Med skæbnens mellemkomst føres de dog sammen igen i deres barndomsby og de tvinges til at se gamle traumer og nyopdagede hemmeligheder om deres mor (som serien er opkaldt efter) i øjnene. For hvem var hun egentlig? Hvorfor har hun testamenteret 30% af familiens forretning til en roommate? Er roommaten mere end en roommate? Og hvilken indflydelse har alt dette på søstrenes platoniske forhold? Én ting er sikkert: Deres liv bliver aldrig det samme igen.

Rise

(Foto: Rise/Universal Television mfl.)

Josh Radnor, som du nok kan huske som Ted fra nyklassikeren How I Met Your Mother, spiller hovedpersonen Lou Mazzuchelli i Rise, der bygger på romanen Drama High af Michael Sokolove. Lou er en ambitiøs lærer, som vil genrejse Stanton Highs dramaafdeling med en nyopførelse af forestillingen Spring Awakening. Serien – der indtil videre består af en sæson med 10 episoder har fået fine anmeldelser og er en af de bedste nye serier på C More.

Præsidentens mænd

(Foto: The West Wing/Warner Bros. Television)

Kan du huske da House of Cards første gang løb over skærmen i 1999? Nå, ikke… Det var fordi det var Præsidentens mænd (org. The West Wing), men der er rent faktisk stærke paralleler mellem disse to serier. Så hvis du – udover at savne House of Cards – er til politisk drama med alt hvad det indebærer af spin, intriger og neglebidende situationer, så vil Præsidentens mænd være en åbenbaring for dig. Serien byder desuden på virkelig stærke skuespilpræstationer – ikke mindst fra Martin Sheen i hovedrollen – og er grundet en høj grad af realisme blevet en kultklassiker.

Mr. Mercedes

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

Skabt på baggrund af Stephin Kings roman om mercedes-morderen er Mr. Mercedes blandt de allermest populære serier på C More på nuværende tidspunkt. Efterforskeren Bill Hodges (fremragende spillet af Brendan Gleeson), der kæmper med alkoholisme og selvmordstanker, får endnu en chance for at fange denne massemorder, der selv tager kontakt til Hodges. Det udvikler sig til en detektivgåde af dimensioner!

En serie får ikke bedre anmeldelse end når Vi Elsker Seriers Stephen King-ekspert Claus Holm udtaler: “Den er velspillet, og den er bare kanon cool!”

Har du brug for et lille visuelt indblik i sommeren på C More? Se med her:

 

Læs også: Anmeldelse af Mr. Mercedes

Læs også: 5 fede serier på C More

Juli

Juli på C More byder på en række stærke premierer på film, mens der på seriefronten primært satses stort på dokumentar-serien Wrong Man og desuden en gammel kending, som med lidt god vilje kan kaldes en ‘serie’.

 

(Foto: Wrong Man/Radical Media)

Wrong Man

“This is the craziest case I’ve ever seen in my life!”

Så er linjen ligesom lagt. Og er du til dokumentarer om kriminalsager og uretfærdighed, så er Wrong Man bestemt en serie, du bør lægge billet ind på at se i juli måned.

Seriens 2 første episoder handler kort fortalt om den kun 16-årige Evaristo Salas, der anholdes for et mord, som han hårdnakket nægter at have begået. Trods disse benægtelser, dømmes Evaristo for mordet, og der skal gå hele 30 (!) år, før der sættes fokus på hans sag igen. Men da der endelig bliver stillet skarpt på centrale forhold i sagen, dukker der en masse usammenhængende og kritisable ting frem. Har Evaristo siddet 30 år i fængsel for et mord, han ikke har begået? En del kunne tyde på det.

De to næste afsnit af Wrong Man har fokus på en sag, hvor en mand – Curtis Flowers – dømmes for et firdobbelt mord. Det helt vilde i denne sag er, at da der kommer beviser frem, der kunne tyde på Curtis’ uskyld, ja så nægter anklagemyndigheden al dialog. Hellere redde ansigt, end at redde en uskyldig mand fra endnu flere års uretmæssig fængsling.

Se trailer til Wrong Man her:

De to afsluttende episoder i første sæson af Wrong Man omhandler Christopher Tapp, som efter en udmattende afhøring tilstår et sexrelateret drab. Case solved! Eller hvad? Tapp trækker nemlig sin tilståelse tilbage, men da er skaden allerede sket? 30 års fængsel. Som der bliver spurgt i serien: Hvorfor tilstå et mord, man ikke har begået? Der kan være mange grunde, og Christopher Tapps sag er i hvert fald ét eksempel.

Der ligger efterhånden en mængde stærke og kritiske dokumentarer på diverse streamingtjenester, og med Wrong Man har C More smidt et stærkt kort på bordet.

Du kan se sæson 1 af Wrong ManC More fra 12. juli.

(Foto: Wrong Man/Radical Media)

Tilbage til fremtiden 1-3 

Tilbage til fremtiden er jo teknisk set en film. Men er det teknisk set ikke også en serie, ligesom filmene om Beck jo egentlig også er en serie. Det kan selvfølgelig diskuteres, men qua den rolige sommertid på seriefronten, får ‘serien’ med Michael J. Fox lige en honorable mention med på vejen.

Du kan se Tilbage til fremtiden 1, 2 og 3 fra 1. juli på C More.

(Foto: Tilbage til fremtiden/Universal Pictures)

Hvis du skulle hungre efter flere nye(re) serier på C More, anbefaler vi at du kigger nærmere på de nye titler i maj og juni, som vi har linket til herunder.

Læs også: Det skal du se på C More i april

Læs også: Det skal du se på C More i maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like