The Terrors sæson 2 bliver om spøgelser under Anden Verdenskrig

Foto: The Terror / Amazon Prime Video

The Terror imponerede os alle her på redaktionen, da den udkom på Amazon Primes streamingtjeneste tilbage i marts måned. Umådeligt flot, og med en helt særlig frygt, der gennemstrømmede hele fortællingen. Læs vores anmeldelse af serien her.

(Foto: The Terror/Amazon Prime Video)

Rygterne har sidenhen gået på at The Terror blev til en såkaldt antologiserie. Hvilket kan betyde flere ting. Enten er hvert afsnit lavet af forskellige instruktører over det samme emne, som i Black Mirror. Eller også tager hver sæson udgangspunkt i en ny fortælling, som vi kan se det i bl.a. American Horror Story. Og det er netop sidste eksempel som The Terror kommer til at benytte sig af. Det er nemlig blevet offentliggjort, at anden ombæring af serien kommer til at dreje sig om et gespenst, der forfølger de japansk-amerikanske familier under Anden Verdenskrig i det sydlige Californien, samt interneringslejrene i USA og kampscenen på Stillehavet.

True Blood-showrunner Alexander Woo slår sig sammen med manuskriptforfatteren bag Kong: Skull Island om den kommende spøgelseshistorie, der med sikkerhed vil bringe den uhyggelige grundstemning fra første sæson med sig. Det er endnu uvist, hvornår The Terror vender tilbage men vi krydser fingre for at de arbejder hurtigt, så vi kan se frem til sæson 2 i 2019.

Læs også: Anmeldelse af The Terror

Læs også: 8. sæson American Horror Story kommer allerede til september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like