TV | Nyheder

Her er de nominerede til TV 2's Echo Prisen 2024

Af
Signe Bjørg Granberg
18. januar 2024
Echo Prisen 2024
Echo Prisen har netop afsløret alle de nominerede til årets uddeling, der finder sted 8. februar 2024 / Foto: TV 2 Echo

Del artikel

Prisuddelingen løber af stablen 8. februar og hylder dem, der har betydet noget særligt i mediebilledet i det forgangne år. Publikum kan stemme på deres favoritter i kategorierne ’Alt det vi ser’, ’Alt det vi hører’ og ’Alt det vi deler’.

TV 2's Echo Prisen har erstattet den prisuddeling, der tidligere var kendt som Zulu Awards. Ved uddelingen, der afholdes 8. februar i København, uddeles der otte priser i kategorierne ’Alt det vi ser’, ’Alt det vi hører’ og ’Alt det vi deler’. Man kan se alle de nominerede og stemme på sine personlige favoritter her.

I kategorien ’Alt det vi ser’ uddeles der tre priser: ’Årets tv-program’, ’Årets skuespiller’ og ’Årets fiktion’, og her er der blandt andet nomineringer til Huset, Salsa, Dansegarderoben og Nattevagten dæmoner går i arv.

TV 2-redaktør Peter Toldberg Gamborg håber, alle har lyst til at gå ind at stemme på netop deres favoritter:

– Vi glæder os til endnu engang at invitere til fest, hvor vi sammen skal fejre og hylde de vigtigste og mest betydningsfulde inden for musik, lyd, sociale medier, tv og fiktion, når vi uddeler ’EchoPrisen’. Værterne er fundet, vi er i fuld gang med at skabe rammerne for festen, men omdrejningspunktet er jo dem, vi gerne vil hylde – de nominerede, og jeg håber, at så mange som muligt vil gå ind og stemme på, hvad der netop har betydet noget for dem i 2023.

Som Gamborg nævner, er værterne ved årets prisuddeling fundet, men endnu ikke afsløret. Sidste år var det Fanny Leander Bornedal, Nina Rask og Hjalmer, der styrede løjerne, så mon ikke man med TV 2 Echos målgruppe for øje også i år kan forvente, at det bliver nogle unge, prominente navne, der skal stå i spidsen for showet.

EchoPrisen kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play søndag 11. februar.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder