TV | Nyheder

Tv-klassikeren 'Jeopardy' vender snart tilbage med Mads Steffensen ved roret

Af
Signe Bjørg Granberg
15. januar 2024
'Jeopardy'
Mads Steffensen er vært på den nye omgang af tv-klassikeren 'Jeopardy' / Foto: Kanal 5 / Discovery+

Del artikel

Hvem kan ikke huske det populære quizprogram 'Jeopardy', hvor værten har svarene, og deltagerne stiller spørgsmålene? Snart er der premiere på en ny version med kendte danskere som deltagere.

Hvis man har savnet det hedengangne tv-program Jeopardy, er der godt nyt! Programmet vender nemlig tilbage til skærmen, og i 2024-versionen bliver det med allestedsnærværende Mads Steffensen som vært og en række kendte danskere bag spørgepultene.

Det originale Jeopardy-program ramte de amerikanske tv-skærme helt tilbage i starten af 1960’erne og har siden begejstret seere over hele verden. Også i Danmark var Jeopardy en seermagnet, da det blev vist på TV 2 i årene 1995-2005 med Søren Kaster og siden Lasse Rimmer som værter.

De to tidligere værter er blandt deltagerne i det nye program, der denne gang bliver sendt på Kanal 5 og Discovery+. Her skal de dyste mod hinanden og journalist og podcast-vært, Sisse Sejr Nørgaard.

'Jeopardy'
De to tidligere Jeopardy-værter, Søren Kaster og Lasse Rimmer, dyster selv i denne sæson af 'Jeopardy' mod Sisse Sejr Nørgaard
Foto: Kanal 5 / Discovery+

De øvrige deltagere i denne omgang tæller journalisterne Tine Gøtzsche, Poul Madsen og Simi Jan, tv-værterne Anders Grau, Ibi Støving og Felix Smith, sportsstjernerne Rikke Hørlykke, Nikolai Terteryan og Jesper Skibby, skuespillerne Lars Bom, Merete Mærkedahl og Tarek Zayat, komikerne Geo og Viktor Lander og samt tv- og radiovært Kathrine Abrahamsen, filmanmelderne Casper Christensen og Ann Lind Andersen samt instruktør Rasmus Heide, kokkene Gorm Wisweh, Dak Wichangoen og Jesper Vollmer samt influencer Julia Sofia Aastrup og skuespillerne Albert Rosin og Søren Hauch-Fausbøll.

'Jeopardy'
Rasmus Heide, Casper Christensen og Ann Lind Andersen er blandt deltagerne i denne omgang 'Jeopardy'
Foto: Kanal 5 / Discovery+

Deltagerne kæmper dels om æren, dels om at samle penge ind til deres foretrukne velgørenhedsorganisation.

Jeopardy kan ses på Kanal 5 og Discovery+ fra 1. februar.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder

Mest læste