Twin Peaks ” The Final Dossier” er en “must read” for Twin Peaks fans

( Indlægget indeholder mindre spoilers omkring plottet i “The Secret History of Twin Peaks)

Hvis man er ægte Twin Peaks fan, og det ved jeg, at flere af jer derude er, så skynd jer at få hældt kaffe i jeres kopper, smidt tærten i ovnen og kom igang med at læse. Mark Frost, der også skrev bogen “The Secret History of Twin Peaks” og er medskaber af Twin Peaks-universet sammen med David Lynch, er lige nu aktuel med bogen “The Final Dossier”. Bogen er skrevet i kølvandet på afslutningen af Twin Peaks “The Return”, og den er en form for fortsættelse på “The Secret History of Twin Peaks”.

I bogen “TSHOTP” kommer FBI agenten Tamara Preston ( Spillet af Chrysta Bell i “The Return”) i besiddelse af et hemmeligt dossier, der er skrevet af en mystisk arkivist, som tilsyneladende har en interesse i at FBI eller andre myndigheder, får en viden omkring Twin Peaks og byens forhistorie samt indgående viden til begivenheder der både foregår i og udenfor Twin Peaks. Flere af disse begivenheder bære præg af overnaturlige fænomener og det okkulte, hvilket i den netop afsluttede sæson af Twin Peaks også blev endnu mere udpenslet.

I den nye bog ” The Final Dossier” får vi indsigt i hvad der skete med flere af karaktererne i de 25 år der gik fra den gamle og til den nye sæson. Vi får også lidt mere baggrundsviden til flere af handlingerne i “The Return” ligesom vi får en del afklaring på flere åbne spørgsmål fra den nye sæson.

Bogen kan bla. bestilles hos Amazon

Hvis man slet ikke kan undvære Twin Peaks-universet, så er man velkommen til at efterlade en kommentar her nedenunder, hvor der står “mere Twin Peaks tak” og så vil vi med glæde stable flere Twin Peaks arrangementer på benene til alle os der hungrer :),

Vi nørdes ved.

Læs også: Wonderful & Strange – en reportage fra årets Twin Peaks-festival i London

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks ;The Return

 

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like