Ugens anbefaling – Forbandet på Viaplay

En ny dansk thriller-serie. Ja det var da en dejlig forfriskende nyhed. Forbandet er en ny serie på Viaplay, hvor man kan se et nyt afsnit hver onsdag. For det første vil jeg sige, at det er en fornøjelse at se, at Viaplay har meldt sig ind i kampen om taletid, når det kommer til egenproducerede serier.

I kølvandet på Swedish Dicks som var den første satsning, følger altså denne serie som er en ambitiøs satsning af TV3 og Viaplay.

I serien følger vi en gruppe unge mennesker, der sammen rejser til Sverige for at genåbne et gammelt forladt skisportssted. Rigmandsønnen Johan (Filip Berg) har en ambition om at opkøbe stedet og genåbne det, men det kommer ikke til at gå uden problemer. Efter ganske kort tid oplever de unge en række underlige hændelser, og de bliver bevidste om en gammel og makaber mordsag, som rystede området for mange år siden.

forbandet_hanne

En af hovedrollerne i serien er Hanne, som spilles af den talentfulde danske skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina. Hun er en stærk karakter, som selv har haft en del dæmoner at slås med, men da hun indleder en flirt med en af de lokale på trods af hendes forhold til Johan, opstår der selvfølgelig også intriger og komplikationer.

Jeg har indtil videre set alle de 3 afsnit, der ligger tilgængelige på Viaplay og min bedømmelse er, at det faktisk er en rigtigt spændende serie. Det er måske ikke ligefrem bragende gode skuespiller præstationer hele vejen igennem, og troværdigheden i karaktererne halter måske også lidt til tider. Der er dog god spænding og masser at arbejde videre med, da instruktøren formår at gøre baggrundshistorierne og karaktergallerierne interessante. Dette kunne derfor sagtens være en serie, man kunne forestille sig der ville have potentialet til en sæson mere.

Jeg vil med glæde anbefale at give denne serie en chance.

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Læs også: I dag lancerer Viaplay egen titel med ulydig titel

Læs også: Et par anbefalinger fra Viaplay – Empire og American Crime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like