VIDEO – Fanredaktion part 1: Twin Peaks The Return

(Foto: Twin Peaks The Return/Showtime)

Laura Palmer var “wrapped in plastic”, og det er vist ingen overdrivelse at sige, at for seriens fans har både de to oprindelige sæsoner af Twin Peaks og senest The Return handlet om at ‘pakke’ mysteriet Twin Peaks/Laura Palmer ud. Således har vi på Vi Elsker Serier også siddet inde med en masse undren og tvivl om, hvad vi egentlig har været vidne til. Og hvem ville være bedre til at svare på vores spørgsmål end jer vores brugere, der besidder den indsigt i og passion for serien, der er nødvendig for at have en chance for at samle puslespillet – for at skrælle plastikken af.

Vi indkaldte derfor fanredaktionen – der består af medlemmer af vores Serieklub – til et rendezvous på Espresso House i København til en snak om serien som helhed med særligt fokus på The Return. Se hvordan Sally og Morten vurderer The Return’s plads i den større sammenhæng og hør om deres fascination og passion her:

Husk at abonnér på vores youtube-kanal her og hvis du vil have muligheden for at blive en del af fanredaktionen, kan du melde dig ind i serie klubben her.

Vi ser frem til at dele passionen med dig!

Læs også: Kaffe og fan-teorier – 1. del: Twin Peaks The Return

Fra partnershoppen: Twin Peaks: A Limited Event Series – Sæson 3 DVD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like