Will & Grace vender tilbage!

Hvis du ikke allerede har opsnappet nyheden, så skal vi da med glæde, fortælle at hit-serien om de umage venner Will & Grace vender tilbage med en ny sæson, der består af 10 afsnit. Det er NBC, der har bekræftet nyheden, hvilket med sikkerhed vækker stor glæde hos en masse af seriens trofaste fans.

Sidste gang vi så noget nyt fra Will,Grace, Jack og Karen var i 2006. Alle seriens 194 afsnit fordelt på 8 sæsoner har dog været sendt flere gange på diverse tv-kanaler i mellemtiden, og det er en serie i den absolut sværvægtsklasse, når det kommer til komedieserier. Serien har vundet en Emmy for bedste komedieserie i 2000, og har derudover vundet og været nomineret til adskillige Golden Globes.

Der skulle iøvrigt være gensyn med størstedelen af det originale cast. de fire ovennævnte karakterer, sikkert er dem der vækker størst begejstring blandt fans.

Det er endnu ikke bekræftet, hvornår den nye sæson bliver vist i Danmark, men det burde ikke have alt for lange udsigter, taget i betragtning af at serien har premiere i USA d.28/9.

Læs også: Roseanne vender tilbage

Det er blevet lidt af et fænomen med revivals af gamle sitcoms og soap-serier. De mest signifikante nyheder vi senest har fået på den front, er at vi får et gensyn med serien Dynasty, eller som den noget tvetydigt er oversat til på dansk: “Dollars”. Derudover får serien Roseanne også en revival, hvilket jeg personligt ikke kan lade være med at glæde mig til.

Du kan her se en trailer for Will & Grace, der som sagt kommer på NBC her til September:

Læs også: Øgler,rustninger & whatever

Læs også: 10 grunde til at sex og serier er et perfekt match!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like