5 anbefalinger til at komme godt i gang med lydbøger

Af
Vi Elsker Serier
27. december 2023
Kom i gang med lydbøger hos Mofibo
Foto: Mofibo
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/mofibo.png
Vi er gået på opdagelse i Mofibos store udvalg og fundet frem til 5 anbefalinger til at få dig godt ind i det nye år.

Hvad end du er ude i naturen, på vej til arbejde eller står midt i opvasken, er der intet som en god lydbog til at få tiden til at flyve afsted.

Muligheden for at fordybe sig i et emne eller en spændende historie er den perfekte måde at give dig selv noget mental wellness. Om du er neglebidende spænding, nysgerrig på, hvordan en af de største seriesucceser i Danmark er blevet til, eller bare trænger til et godt grin, så har Mofibo noget til dig.

Og vi har fundet frem til fem herlige anbefalinger, der nok skal få dig igennem juleferien og stærkt ind i det nye år.

Kom i gang med Mofibo

Gå på opdagelse i over 600.000 e- og lydbøger hos Mofibo. Klik her, og få 50% rabat i 3 måneder. De første 3 måneder til 39 kr./md.

Betingelser:
Tilbuddet gælder nyoprettelser t.o.m. 04/02/2024. Efter 3 måneder fortsætter abonnementet automatisk fra 89 kr./md. Der refereres til Mofibo Basic. Opsig når som helst.

Jens Henrik Jensen: Oxen

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/pilgrim.jpeg
Foto: Mofibo

Slugte du også TV 2-krimiserien om den tidligere elitesoldat Niels Oxen råt, skal du selvfølgelig give dig i kast med Jens Henrik Jensens bogforlæg.

Du kan lytte til samtlige seks historier i serien – De hængte hunde, De mørke mænd, De frosne flammer, Lupus, Gladiator og Pilgrim – hos Mofibo. Hver især indeholder de et nervepirrende mysterium, hvor den snu Oxen med hjerne og muskler skal sørge for, at retfærdigheden sker fyldest.

I den nyeste fortælling Pilgrim skal Oxen og PET-makkeren Franck komme til bunds i en kompliceret sag, som omhandler Mossman og skumle banksager i Panama, hvor det hurtigt udvikler sig til en sag på liv og død.

Lyt til 'Pilgrim' og de øvrige bøger i Oxen-serien hos Mofibo her.

Anthony Horowitz: Becoming Sherlock

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/becoming-sherlock.jpeg
Foto: Mofibo

Detektiven over dem alle, Sherlock Holmes, er tilbage!

Men ikke længere i det victorianske London, vi har været vant til fra Sir Arthur Conan Doyles berømte historier. Forfatter Anthony Horowitz har fået tilladelse til at skrive nye eventyr om detektiven, og den første af dem Becoming Sherlock: Den røde cirkel er nu tilgængelig.

Vi er nu 40 år ude i en dystopisk fremtid, hvor kriminalitet hærger de londonske gader. Byen mangler den ene person, som kan gøre den store forskel. Ved Themsens flodbred finder hospitalsportøren John Watson en mand med en alvorlig hovedskade. Uden nogen som helst identifikation eller noget andet på sig, husker han intet andet end et navn: Moriarty.

Lyt til 'Becoming Sherlock: Den røde cirkel' hos Mofibo her.

Jacob Wendt Jensen: Bogen om Badehotellet

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/badehotellet.jpeg
Foto: Mofibo

En moderne krønike i bedste Matador-stil. Der er blot nogle af superlativerne, som er blevet brugt i omtale af TV 2-serien Badehotellet.

Siden premieren i 2013 har serien gået sin sejrsgang blandt publikum, og i 2024 kommer 10. og uigenkaldeligt sidste sæson. For ægte fans og nysgerrige nytilkomne er Jacob Wendt Jensens Bogen om badehotellet perfekt.

Vi kommer bag om scenerne med alle de vigtige personer omkring serien, så alle sten bliver endevendt, og bogen serverer et væld af anekdoter og spændende nye historier fra og omkring Badehotellet. Og så er en sjov detalje for fans af serien, at det er Anette Støvelbæk, der spiller fru Frigh i serien, som har indlæst bogen.

Lyt til 'Bogen om Badehotellet' hos Mofibo her.

Thomas Brunstrøm: Sallys far er skidesjov

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/sallys-far.jpeg
Foto: Mofibo

Man behøver ikke være barn for at værdsætte Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersens fabelagtige fortællinger om Sally og hendes far, der altid formår at tage pinligheder til nye lårklaskende sjove højder.

Derfor er Sallys far er skidesjov perfekt, hvis man har brug for et godt grin. Med undertitlen 130 jokes fra dengang Sallys far var dreng lægges der op til masser af vittigheder, hvor de måske ikke alle sammen er lige sjove for Sally.

Men man kan i hvert fald være sikker på to ting: Der bliver masser af bandeord, og man kommer til at grine.

Lyt til 'Sallys far er skidesjov' hos Mofibo her.

Läckberg og Fexeus: Mirage

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/mirage.jpeg
Foto: Mofibo

Sveriges krimidronning nummer 1, Camilla Läckberg, har sammen med Henrik Fexeus lavet den fremragende trilogi om mentalisten Vincent Walder og efterforskeren Mina Dabiri, hvor afslutningen netop lige er udkommet.

I Mirage modtager den svenske justitsminister dødstrusler, og i den stockholmske undergrundsbane bliver der fundet en bunke menneskeknogler, der viser sig at være fra en højtstående embedsmand.

Mina beder Vincent om hjælp med sagen, selv om de begge stadig lider under begivenhederne fra forrige fortælling Kult. Det endnu en bunke knogler findes, bliver det en intenst kapløb mod tiden for at finde gerningsmand og afpressere.

Lyt til 'Mirage' hos Mofibo her.

Del artikel

Mest læste