'Britney Spears' og fire andre fremragende lydbogbiografier til gåturen

Af
Vi Elsker Serier
25. december 2023
lydbøger på mofibo
Foto: Mofibo
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/mofibo.png
Der er mange spændende biografier i Mofibos store udvalg, og blandt dem har vi fundet frem til 5, som du bare skal høre.

Er der noget mere inspirerende end at høre fortællinger fra mennesker, som har overkommet store udfordringer eller levet et bemærkelsesværdigt liv?

Hvad er det, der har drevet dem, og hvor har de fundet styrken til at gøre de ting, de gør? Det er nogle af de spørgsmål, man ofte sidder med efter at have læst spektakulære nyhedsartikler, og dem kan man helt oplagt få svar på gennem biografier.

Vi har fundet frem til fem fremragende biografier, du skal lytte til, næste gang du er ude at gå - hvad enten du går og vender livets store spørgsmål eller bare gerne vil have høre en inspirerende historie fra det virkelige liv.

Kom i gang med Mofibo

Gå på opdagelse i over 600.000 e- og lydbøger hos Mofibo. Klik her, og få 50% rabat i 3 måneder. De første 3 måneder til 39 kr./md.

Betingelser:
Tilbuddet gælder nyoprettelser t.o.m. 04/02/2024. Efter 3 måneder fortsætter abonnementet automatisk fra 89 kr./md. Der refereres til Mofibo Basic. Opsig når som helst.

Britney Spears: Min egen stemme

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/britney-spears.jpeg
Foto: Mofibo

Der var engang, hvor Britney Spears var en af verdens absolut største popstjerner. Hver gang hun udsendte en ny single eller musikvideo, var det en begivenhed, som overskyggede alt andet i den popkulturelle sfære lige i det øjeblik.

Man Spears havde også sine dæmoner. Den unge sangstjerne blev pacet frem af sine forældre, hvor især faren Jamie Spears nød godt af datterens store succes.

I Min egen stemme får vi Britney Spears' egen beretning om sit liv. Både de mange højdepunkter, og også de mange offentlige nedture, der har været forsidestof på nærmest samtlige nyhedsmedier på et eller andet tidspunkt. Nu er hun fri af det formynderskab, hun i flere år var underlagt mod sin vilje, og her er hendes historie.

Lyt til 'Min egen stemme' hos Mofibo her.

Thomas Bo Larsen: Fri mand: Farvel til druk, stoffer og dæmoner

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/thomas-bo-larsen.jpeg
Foto: Mofibo

Han er en af de mest genkendelige danske skuespillere. Eminent til at spille de lidt brovtende typer, der altid, enten med vilje eller ej, siger ting, men ikke kan lade være med at grine af.

Men bag facaden havde Thomas Bo Larsen i flere år et massivt alkohol- og stofforbrug. Efter at havet været tæt på at miste livet til druk besluttede han sig i 2013 for at sige farvel til livet som misbruger.

Fri mand: Farvel til druk, stoffer og dæmoner fortæller den historie samt nogle af hans nu lange karrieres højde- og lavpunkter, hvor især glansrollen i Thomas Vinterbergs Druk var skræmmende tæt på Thomas Bo Larsens eget liv. Men nu har han set dæmonerne i øjnene og er klar til at fortælle om, hvordan han vandt kampen mod sig selv.

Lyt til 'Fri mand: Farvel til druk, stoffer og dæmoner' hos Mofibo her.

Esben Dalgaard: Mærket

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/esben-dalgaard-maerket.jpeg
Foto: Mofibo

Esben Dalgaard har været en travl skuespiller de seneste 10 år. Dygtig og med en god scenetilstedeværelse har han medvirket i alt fra flere forskellige julekalendere, Bedrag og den populære Netflix-serie Kastanjemanden.

Men 24. juni 2021 fik han en besked, som ændrede hans liv fuldstændig. En uhelbredelig modermærkekræftdiagnose vendte op og ned på hans og hustruen Charlottes tilværelse.

Med Mærket sætter Esben og Charlotte Dalgaard ord på, hvad det vil sige at være uhelbredelig syg og pårørende til en, man ved skal dø. For den ene var der intet andet for end at forsøge sig med den optimistiske side. For den anden var det begyndelsen på en skræmmende tid med depression og angst.

Lyt til 'Mærket' hos Mofibo her.

Annika Strand: Rugemoren fra helvede: Kampen for mine børn

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/rugemoderen.jpeg
Foto: Mofibo

I det øjeblik, hvor Annika Strand ser billedet af tatoveringen på Facebook, bryder hendes verden fuldstændig sammen. Datoerne passer med, at det var der, rugemoren skulle føde de børn, som Annika og hendes mand havde betalt hende for at gøre.

Rugemoren fra helvede: Kampen for mine børn skildrer den historie, der er så umulig, at man umiddelbart skulle tro, at den stammede fra en serie eller film.

Det er en fortælling om magtesløshed og aldrig at opgive håbet, ligegyldigt hvor sort det hele ser ud. Og så er det en kraftig løftet pegefinger til den danske lovgivning, som er håbløst forældet, når det kommer til rugemorområdet.

Lyt til 'Rugemoren fra helvede - kampen for mine børn' hos Mofibo her.

Walter Isaacson: Elon Musk

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-12-18/elon-musk.jpeg
Foto: Mofibo

Gal eller genial? Visionær eller en virkelighedens James Bond-skurk med storhedsvanvid, der ikke helmer før han har sikret sig det absolutte verdensherredømme? Dygtig forretningsmand eller nepo-baby, som har fået alt forærende takket være hans fars store formue?

Der er mange meninger om milliardæren Elon Musk, og den dygtige forfatter, historiker og journalist Walter Isaacson har fulgt rigmanden og folkene i hans nærhed to år i streg i forsøget på at tegne et portræt af en af de mest kontroversielle personligheder de senere år.

Hvem er den excentriske milliardær, som har revolutioneret rumfart, elbiler og er en af de fremmeste personer, når det kommer til udviklingen af kunstig intelligens? Elon Musk giver svaret.

Lyt til 'Elon Musk' hos Mofibo her.

Del artikel

Læs mere omAnnonceMofibo