Film | Nyheder

Kom med Vi Elsker Serier til forpremiere på Guldpalmevinderen 'Frit fald'

Af
Carina Nørgaard Schou
9. januar 2024
frit fald forpremiere
'Frit fald' / Foto: Filmbazar

Del artikel

Tilmeld dig Filmbazar Klub og få en invitation til en særlig forpremiere på 'Frit fald' med Vi Elsker Serier i samarbejde med Filmbazar og Femina.

København forpremiere: Grand Teatret, 23. januar, kl. 18.30. Aftenens program starter kl. 19.00. Vært: Anne Mette Kirk.

Aarhus forpremiere: Øst for paradis, 30. januar, kl. 18.30. Aftenens program starter kl 19.00. Vært: Pernille Taagaard Dinesen.

frit fald

Hvad er inkluderet i billetten:

  • Lukket forpremiere med oplæg fra kompetente mennesker
  • Goodiebag til en værdi af over 400 kr
  • Gourmet chokolade fra Summerbird og et glas vin/bobler efter filmen

Frit fald er vinder af Guldpalmen i Cannes i 2023, modtager af de fire mest prestigefyldte priser ved European Film Awards, vinder af 2 Golden Globes og har allerede begejstret både publikum og anmeldere.

Bliv draget ind i denne intense og relevante franske film, instrueret af Justine Triet, der kombinerer elementer fra det klassiske retssalsdrama og krimigenren som ingen andre.

Du får muligheden for at opleve filmen før alle andre, ved den eksklusive forpremiere arrangeret af Vi Elsker Serier i samarbejde med Femina og Filmbazar. Før filmen vil Anne Wittorff, chefredaktør på Femina, og Trine Hauerslev, Founder & CEO af Filmbazar, byde dig velkommen, hvorefter aftenens vært vil introducere filmen.

Gør dig klar til en uforglemmelig aften, og glæd dig til en lækker goodiebag fyldt med nøje udvalgte produkter til en samlet værdi af minimum 400 kr. Efter filmen byder gourmet chokolade fra Summerbird og et glas bobler/vin. Tilmeld dig her og modtag en invitation og et unikt billetlink på mail.

Billetpris: 125 DKK pr. billet.

Del artikel

Læs mere omBiograf

Andre Film | Nyheder

Mest læste