Film | Nyheder

Se den første teaser for Ulaa Salims danske sci-fi-film 'For evigt' med Simon Sears og Oh Land

Af
Signe Bjørg Granberg
18. december 2023
'For evigt'
Simon Sears spiller hovedrollen i Ulaa Salims nye danske film 'For evigt' / Foto: Morten Rygaard / Hyæne Film

Del artikel

Ulaa Salims kommende film 'For evigt' er netop blevet udtaget til den internationale filmfestival i Rotterdam og rammer de danske biografer i april 2024.

Det er netop blevet offentliggjort, at Ulaa Salims sci-fi-kærlighedsdrama For evigt er udtaget til den internationale filmfestival i Rotterdam, der løber af stablen fra 25. januar - 4. februar, 2024. Filmen bliver vist i kategorien 'Big Screen Competition'.

Det var i øvrigt på samme festival, at Ulaa Salims debutfilm Danmarks Sønner også fik premiere i 2019.

For evigt er noget så sjældent som en dansk science fiction-film. Den handler om et voldsomt jordskælv, der forårsager en mystisk sprække i havbunden flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Det enestående naturfænomen accelererer de globale klimaforandringer og er en mulig trussel mod menneskeheden.

'For evigt'
Plakaten for Ulaa Salims nye danske sci-fi-film 'For evigt' med Simon Sears i hovedrollen
Foto: Morten Rygaard, Hyæne Film

Samtidig i Danmark møder Elias og Anita hinanden og forelsker sig hovedkuls. Forholdet går dog i stykker, og flere år senere bliver Elias tildelt en nøglerolle på det internationale hold af videnskabsfolk og klimaforskere, der skal lukke sprækken på bunden af havet.

Men da han møder Anita igen, står han ansigt til ansigt med det liv, han valgte fra, og må spørge sig selv: Kan man vælge sin egen skæbne?

'For evigt'
Nanna Øhland Fabricius og Simon Sears spiller hovedrollerne i 'For evigt'
Foto: Morten Rygaard / Hyæne Film

I hovedrollerne som Elias og Anita ses Simon Sears (Herrens veje, Shorta) og Nanna Øland Fabricius - bedre kendt som Oh Land. Det er Nanna Øland Fabricius' første store filmhovedrolle.

Derudover medvirker også Magnus Krepper, Halldóra Geirhardsdóttir, Zaki Youssef, Morten Holst og Iselin Shumba.

For evigt er produceret af Hyæne Film v/ Daniel Mühlendorph, som også producerede Danmarks Sønner. Filmen får dansk biografpremiere 18. april 2024.

Del artikel

Læs mere omFilmSci-FiDansk

Andre Film | Nyheder