5 gode grunde til, at du skal se ’Saturday Night Fever – The Musical’

AfRedaktionen
16. august 2024
Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever – The Musical' / Foto: One & Only
Saturday Night Fever logo
Vi kan næsten ikke vente på, at musicalen baseret på den populære film får premiere. Her er, hvorfor du skal se den.

Lige siden 1977, hvor Saturday Night Fever-filmen med John Travolta i hovedrollen havde premiere, har den været allemandseje.

Historien om den danseglade Tony Manero, der drømmer om en fremtid med glitter og glamour langt væk fra den trælse hverdag i Brooklyn, New York, hvor han bor hjemme hos forældrene og arbejder i en malerbutik, blev en omgående succes.

Ikke mindst takket være Bee Gees fænomenale ørehængende musik, der er blevet en institution i sig selv.

Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever - The Musical'
Foto: One & Only

Saturday Night Fever – The Musical

Premieredatoer: 12. september i Falkonersalen i København, 23. oktober i Vejle Musikteater, 6. november i Musikteatret Holstebro
Varighed: 2 timer og 35 minutter, inkl. pause

Køb billetter her

Nu har du mulighed for at genopleve alle de mindeværdige stunder og skønne musikalske numre i den nye opsætning af One & Only Musicals, der kan opleves både i København, Vejle og Holstebro.

Hvis du stadig er i tvivl om, du skal se Saturday Night Fever - The Musical, så har vi fundet frem til fem fantastiske grunde til, at du skal tage din yndlingsmusicalmakker under armen og smutte i teateret for at blive smittet med en omgang dansefeber.

1. Du kan synge med på alle klassikerne

Bee Gees' musik er en kæmpe del af oplevelsen ved Saturday Night Fever, og de store hits er naturligvis med alle sammen.

Night Fever, If I Can’t Have You, More Than a Woman, How Deep is Your Love og naturligvis Stayin’ Alive, og det er bestemt tilladt at synge med nede i salen.

Faktisk bliver aftenen og stemningen kun bedre, jo mere du lader dig rive med. Den energi kommer de nemlig til at mærke på scenen, og det er dér, den magiske aften opstår.

Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever - The Musical'
Foto: One & Only

2. Som du aldrig har set den før

Selv om historien i Saturday Night Fever er velkendt og også tidligere har været lavet som musical – så sent som i 2017, hvor Silas Holst, som også spiller hovedrollen i denne opsætning, blev nomineret til en Reumert for Årets danser – bliver det her en helt anden oplevelse.

Der er nemlig blevet skrevet et helt nyt manuskript til den spektakulære opsætning, som også byder på en helt ny koreografi, kreeret af Silas Holst.

Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever - The Musical'
Foto: One & Only

Så selv om du var en af dem, der så den forrige opførelse, er der tale om en helt ny forestilling og dermed endnu en herlig fortolkning af den velkendte historie.

3. Mere end bare en musicaloplevelse

Saturday Night Fever – The Musical er mere end bare selve musicaloplevelsen. Det er en fest, der aldrig slutter, og 27. september slutter festen først langt ud på natten.

Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever - The Musical'
Foto: One & Only

Der er der nemlig ’Girls Night Out’ i Falkonersalen, hvor der udover den medrivende forestilling, også er et fantastisk afterparty, som først slutter klokken et om natten. Derfor er det oplagt at hive din musicalmakker med i byen, hvor I først skal nyde mesterdanseren Alban Lendorf give den gas på scenen, hvorefter I selv skal gøre ham kunsten efter til efterfesten.

4. To verdensklassedansere i front

Én Tony Manero er god, men to er endnu bedre, og denne gang får vi netop to af slagsen.

Det er nemlig de to verdensklassedansere og entertainere, Silas Holst og den tidligere kongelige balletdanser Alban Lendorf, der deles om hovedrollen.

Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever - The Musical'
Foto: One & Only

Derfor er du naturligvis nødt til at se en forestilling med dem hver, så du kan få vished om, hvem der er den bedste Tony Manero i denne omgang af Saturday Night Fever – The Musical.

5. En stjerne siger farvel

Silas Holst har i den grad været synonym med Saturday Night Fever – The Musical.

Som nævnt var det ham, der spillede hovedrollen i 2017-opsætningen, og i denne omgang deler han den med Alban Lendorf. Derudover står Silas Holst også for koreografien til musicalen, som desuden markerer begyndelsen på dansestjernens afskedsturné.

Saturday Night Fever The Musical
'Saturday Night Fever - The Musical'
Foto: One & Only

Silas Holst indstiller nemlig karrieren som danser i 2025, og dermed indleder Saturday Night Fever – The Musical hans afskedssæson som professionel danser. En karriere, der blandt andet inkluderer ni sæsoner af Vild med dans og hovedroller i musicals som Dirty Dancing, Grease og Moulin Rouge! The Musical.

Saturday Night Fever kan ses i perioden 12. september 17. november. Billetter kan købes her.

Del artikel

Læs mere omAnnonce