Film | Nyheder

Tom Hanks og Robin Wright genforenes i ny film fra holdet bag 'Forrest Gump'

Af
Signe Bjørg Granberg
5. august 2024
'Here'
Tom Hanks og Robin Wright spiller hovedrollerne i 'Here' – den nye film af holdet bag 'Forrest Gump' / Foto: Nordisk Film

Del artikel

30 år efter, 'Forrest Gump' vandt vores hjerter og et hav af Oscar-statuetter, er holdet bag filmklassikeren klar med det nye generationsdrama 'Here'. Se traileren her.

Forrest Gump er for mange en af de klassikere, man kan se igen og igen. Filmen har snart 30 år på bagen, men ikke desto mindre er det stadig en film, der bringer varme følelser frem hos de fleste.

Nu har folkene bag så slået pjalterne sammen igen og barsler med den nye film Here.

Filmen er baseret på Richard McGuires bog af samme navn og er omsat til film af Eric Roth og Robert Zemeckis. Zemickis sidder også i instruktørstolen.

'Here'
'Here' får premiere i de danske biografer i januar 2025
Foto: Nordisk Film

Here fortæller historien om en række forskellige familier, der alle har boet i det samme hus i forskellige stadier af livet. Det finurlige er, at hele handlingen udspiller sig på én enkelt lokation, nemlig i dagligstuen i huset.

En af familierne, vi møder, er Richard og Margaret, der bliver spillet af Tom Hanks og Robin Wright. De to stjerner bliver flankeret af blandt andre Paul Bettany, Kelly Reilly og Michelle Dockery.

Se traileren for filmen her:

Here får biografpremiere over hele landet 16. januar 2025.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Film | Nyheder

Mest læste