TV | Nyheder

Nyt dansk morgenshow går i luften med kendt r8dio-vært i front

Af
Signe Bjørg Granberg
13. september 2024
Den gule sofa
Brian Lykkes alias Allan Sindberg skal stå i spidsen for et nyt morgenshow på Pluto TV / Foto: Pluto TV / Lars E Andreasen

Del artikel

Med kendte gæster og højt humør i studiet blander Pluto TV sig nu i kampen om de morgenfriske seeres gunst med det nye talkshow-program 'Den gule sofa'.

Go' Morgen Danmark har længe siddet på tronen, når det kommer til morgen-tv, men nu lancerer Pluto TV et alternativ til det kendte morgenformat på TV 2, nemlig det nye, satiriske morgenprogram Den gule sofa.

Her kan seerne hver mandag og fredag morgen fra kl. 8 blive klogere på en række kendte gæster, når karakteren Allan Sindberg, som mange nok kender fra r8adio-podcasten Undskyld vi roder, byder indenfor til en hyggelig morgensludder.

Det er Brian Lykke, der står bag Allan Sindberg-karakteren – også kendt som Smørstemmen fra Ikast - og blandt de første gæster i programmet er MMA-kæmperen, Mark O. Madsen, komiker Christian Fuhlendorff, tv- og radiovært, Anders Lund Madsen og tv-personlighederne Janni Ree og Linse Kessler.

Første omgang af Den gule sofa bliver sendt mandag 16. september kl. 8 på Pluto TV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omPluto TVKomedie

Andre TV | Nyheder

Mest læste