Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Stephania Potalivo og Magnus Millang

Af
Signe Bjørg Granberg
3. oktober 2024
Det, vi elsker
Stephania Potalivo og Magnus Millang er ugens gæster i podcasten 'Det, vi elsker' / Foto: Mikael Rieck

Del artikel

I denne uge har Carina og Signe fået besøg i podcaststudiet af de to skuespillere Stephania Potalivo og Magnus Millang, der lige nu er aktuelle med den nye danske komedieserie ‘De bedste år’.

Hvorfor lave en serie om noget så udmattende som livet som småbørnsforældre?

Det spørger Carina og Signe Magnus Millang og Stephania Potalivo om i ugens afsnit af Det, vi elsker. De to populære skuespillere spiller nemlig hovedrollerne i den nye serie, De bedste år, og Millang har desuden både skabt og instrueret serien.

De bedste år handler netop om livet med småbørn og alt, hvad det indebærer af store - og nogle gange bristede - drømme, skænderier, parforhold og lortebleer.

Sammen fortæller de to gæster om alle de sjove og udfordrende oplevelser, de havde med serien.

Magnus Millang og Stephania Potalivo De bedste år podcast
Foto: Mikael Rieck / Aller Foto & Video

For hvordan spiller man et par, der skal forestille at være fasttømret og have kendt hinanden i over 10 år, når man ikke kender hinanden i forvejen?

Kan de selv genkende nogle af de situationer, som karaktererne i serien står i?

Og er det egentlig svært at holde masken, når man spiller over for og skal instruere garvede - og sjove - skuespillerkolleger som Ditte Hansen, Søs Egelind og Lars Brygmann?

Carina og Signe spørger også ind til de to skuespilleres kommende projekter, og så løfter Millang sløret for, om der er en sæson to på vej af De bedste år?

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder