Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Søren Kragh-Jacobsen

Af
Carina Nørgaard Schou
10. oktober 2024
Søren Kragh-Jacobsen er ugens gæst i 'Det, vi elsker'
Søren Kragh-Jacobsen er ugens gæst i 'Det, vi elsker' / Foto: Gregers Overvad

Del artikel

I denne uge har Carina fået besøg i podcaststudiet af filminstruktør og musiker Søren Kragh-Jacobsen, der er aktuel som medvirkende i den nye bog 'Gammelklog - leveråd og livsindsigter'.

Søren Kragh-Jacobsen er kendt som både musiker og filminstruktør og har lavet nogle af de mest populære danske børne- og ungdomsfilm nogensinde: 'Gummi-Tarzan', 'Guldregn', 'Drengene fra Sankt Petri' og 'Vil du se min smukke navle' for bare at nævne et par stykker.

Derudover står han bag dogmefilmen 'Mifunes sidste sang' og har instrueret flere afsnit af DR-serierne 'Ørnen', 'Borgen' og 'Bedrag'. Som musiker har han udgivet fem album og er allermest kendt for at have skrevet landeplagerne 'Kender du det? ('Mona, Mona, Mona') og 'Fy fy skamme skamme'.

Nu er Søren Kragh-Jacobsen aktuel som medvirkende i den nye bog 'Gammelklog - leveråd og livsindsigter' af Stine Buje, der netop er udkommet. Derfor er han kommet i podcaststudiet for at fortælle om nogle af de ting, han også taler om i bogen: Hvilke valg, der har været med til at forme hans liv, hvordan han har håndteret udfordringer hen ad vejen, og hvad han ville have gjort anderledes.

Søren Kragh-Jacobsen kommer også ind på diskussionen om, hvorfor børne- og ungdomsfilm har så trange kår i dag, og så giver han selvfølgelig lytterne sine bedste leveråd.

Søren Kragh-Jacobsen
Foto: Gregers Overvad

Vært: Carina Nørgaard Schou.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder