Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Mehdi Avaz og Jakob Fauerby

Af
Signe Bjørg Granberg
17. oktober 2024
Mehdi Avaz og Jakob Fauerby
Mehdi Avaz og Jakob Fauerby er ugens gæster hos Signe i podcasten 'Det, vi elsker' / Foto: Kaspar Wenstrup

Del artikel

I denne uge har Signe fået besøg i podcaststudiet af instruktør Mehdi Avaz og skuespiller Jakob Fauerby, der er aktuelle med den nye danske familiefilm ‘Børnene fra Sølvgade’.

Danske familiefilm har ikke haft det nemt i biograferne de seneste år, men med Børnene fra Sølvgade kan skuden måske vendes?

Instruktøren bag filmen, Mehdi Avaz, var i hvert fald så forhippet på, at filmen skulle nå ud til publikum, at han ikke gav op, da det første produktionsselskab hoppede fra. Det fortæller han blandt andet, da han gæster podcasten Det, vi elsker i denne uge sammen med en af filmens hovedrolleindehavere, Jakob Fauerby.

Mehdi Avaz og Jakob Fauerby
Instruktør Mehdi Avaz og skuespiller Jakob Fauerby gæster 'Det, vi elsker' i denne uge
Foto: Kaspar Wenstrup

Børnene fra Sølvgade er baseret på en bog af Renée Toft Simonsen, og hun har også skrevet manuskriptet til filmen. Mehdi og Jacob fortæller om samarbejdet med Renée og om det stærke fællesskab, der opstod, da de optog filmen.

De kommer også ind på, hvordan de fik skabt den filmiske udgave af karakteren Miss Nelly, som Jakob Fauerby spiller, og Mehdi Avaz afslører, hvordan de havde 950 børn gennem en castingproces for at finde de fire, der skulle spille hovedkaraktererne Tristan, Katinka, Kirk og Petra.

Signe får også lokket ud af dem, hvilke projekter, der venter rundt om hjørnet, og her afslører begge gæster et par store nyheder.

Vært: Signe Bjørg Granberg.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste