Podcast | Nyheder

'Det, vi elsker' – Ny podcast fra Vi Elsker Serier

Af
Signe Bjørg Granberg
18. december 2023
Det vi elsker podcast
Carina Nørgaard Schou og Signe Bjørg Granberg fra Vi Elsker Serier-redaktionen er værter på 'Det, vi elsker' / Foto: Rita Kuhlmann / Heartbeats

Del artikel

'Det, vi elsker' er en ny, ugentlig Ally-podcast om serier, film, tv, teater, litteratur og kunst. Værterne er Carina Nørgaard Schou og Signe Bjørg Granberg fra Vi Elsker Serier-redaktionen.

Det, vi elsker er en ugentlig podcast, hvor værterne, Carina og Signe, taler om alt det, der optager dem inden for serier, film, tv, dokumentar og reality.

Podcasten dækker desuden teater, kunst, litteratur og andre nyheder fra kulturens verden. Kort sagt, alt det vi alle sammen elsker!

Værterne er Carina Nørgaard Schou, chefredaktør på Vi Elsker Serier, og Signe Bjørg Granberg, SoMe og content manager på Vi Elsker Serier. Sammen guider de lytterne igennem udvalgte kulturnyheder og aktuelle emner fra ugen, der er gået.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Podcast | Nyheder

Mest læste