Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': 90'er-nostalgi

Af
Carina Nørgaard Schou
26. februar 2024
Beverly Hills 90210 på Pluto TV
90'er-hittet 'Beverly Hills 90210' er en af de serier, vi bliver ved med at vende tilbage til / Foto: Pluto TV
https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/PlutoTV_Logo_NEW_1200x670.png
Hvorfor bliver vi ved med at vende tilbage til 90'er-serier som 'Beverly Hills 90210' og 'Venner'? Det kommer vi tættere på i ugens afsnit, hvor emnet er nostalgi.

Ugens afsnit af Det, vi elsker er sponsoreret af Pluto TV.

Lige nu er der en kæmpe 90'er-nostalgibølge inden for film og serier, og derfor taler Signe og Carina i denne uges podcast om alle de tv-serier, de så, når de kom hjem fra skole i 1990'erne.

Det var serier som Beverly Hills 90210, Melrose Place, Vi bli'r i familien, Dawson’s Creek, My Socalled Life, Venner og mange flere, som de har et helt særlig forhold til og for nogles vedkommende stadig genser indimellem.

De runder også de klassiske realityserier som Robinson Ekspeditionen, som man så hjemme hos de venner, der kunne tage TV3, og America's Next Top Model, og så afslører Carina, at hun faktisk engang for mange år siden havde en kort optræden i MTV-serien The Hills.

De taler også om den ultimative danske nostalgiserie, Matador, og runder i den forbindelse den nye musicalversion af hitserien, der netop nu kan ses i Falkonersalen, og som senere kommer til både Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro.

Hør hele nostalgisnakken i dagens podcastafsnit af Det, vi elsker.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omAnnoncePluto TV