Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Besøg af Paprika og Nikolaj Steen

Af
Carina Nørgaard Schou
13. juni 2024
Paprika og Nikolaj Steen podcast interview
Ugens gæster i podcasten 'Det, vi elsker' er Paprika og Nikolaj Steen / Foto: Elena Hybel Colding

Del artikel

I denne uge har Carina og Signe fået besøg i studiet af søskendeparret Paprika og Nikolaj Steen, der snart er aktuelle med den nye komedieserie 'NamaStay' på DR.

Søskendeparret Paprika og Nikolaj Steen er i studiet for at tale om deres nye serie NamaStay, som Nikolaj har instrueret, og Paprika spiller en af hovedrollerne i.

Nikolaj bliver bedt om at uddybe, hvad han mener, når han siger, at serien er “en lille humlebi, der i princippet ikke kan flyve." Og Paprika løfter sløret for, hvad hun selv synes om sin karakter Charlotte, der er gift med Andreas (Lars Brygmann), og driver et glampingresort.

Sammen fortæller de om, hvordan serien blev til med hjælp fra magi.

Nikolaj sætter ord på, hvordan det var at arbejde i så højt et tempo, som de gjorde med NamaStay, og så fortæller de to søskende om, hvordan det er at arbejde sammen – både nu, og dengang de debuterede som helt unge børneskuespillere i Den forsvundne fuldmægtig fra 1971.

Paprika og Nikolaj Steen Namastay DR
Paprika og Nikolaj Steen er lige nu aktuelle i komedieserien 'Namastay' på DR
Foto: Elena Hybel Colding

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDRTVDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder