Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Derfor er teatret blevet cool igen!

Af
Carina Nørgaard Schou
1. februar 2024
podcast det vi elsker aveny-t
Sofie Torp i 'Min mor siger' / Foto: Emil Indiana Holm / Aveny-T

Del artikel

'Det vi elsker' handler i denne uge om den nye opsætning af 'Min mor siger' på Aveny-T med bl.a. Sofie Torp og Nina Rask. Og så er der nervepirrende retssalsdrama i filmen 'Frit fald'.

Der er en ny episode af podcasten 'Det, vi elsker' tilgængelig i din podcast-app i dag.

I denne uge har Signe og Carina fået besøg af Vi Elsker Seriers teateranmelder Line Kirsten Nikolajsen, og vi taler om forestillingen Min mor siger, der netop har fået premiere på teatret Aveny-T.

Min mor siger er en dramatisering af forfatteren Stine Pilgaards debutroman af samme navn fra 2012. Sofie Torp spiller hovedrollen, og på scenen får hun selskab af multitalentet Nina Rask og musiker Laurits Emanuel.

I podcasten diskuterer Line Kirsten med Signe og Carina, hvad der sker, når man sætter tre af tidens hotteste stjerner sammen på en scene og tilsætter musik og dansenumre i ægte Melodi Grand Prix-stil.

Det bliver også til en snak om tidens teaterscene i det hele taget, og hvordan det går til, at den analoge teaterforestilling pludselig er blevet sexet igen midt i en digitaliseret verden. Line Kirsten løfter sløret for, hvor mange teaterforestillinger hun egentlig ser i løbet af et år – og så afslører hun, om hun nogensinde er gået midt i en forestilling.

Til sidst i podcasten taler Signe og Carina også om den biografaktuelle guldpalmevinder Frit fald (Anatomy of a Fall), der overraskede mange ved at modtage hele 5 Oscar-nomineringer. Sådan en film må der nødvendigvis være kæmpe forventninger til, men er den virkelig så god, som de siger?

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere ompodcastAveny-T

Andre Podcast | Nyheder