Serier | Guides

3 grunde til at se den populære 'Halo' serie - også selvom du ikke er en gamer

AfVi Elsker Serier
14. juli 2022
Pablo Schreiber som Master Chief / Foto: © (2022) Showtime Networks/343 Industries/Paramount+

Del artikel

Den eksklusive 'Halo' serie på Paramount+ er baseret på den populære videospilserie af samme navn, men lad dig ikke narre! Du behøver absolut ikke at have spillet spillene, eller overhovedet være gamer, for at få noget ud af serien.

Film og serier som videospiladaptioner har efterhånden fået et ry for at være noget makværk, eller i hvert fald under en vis standard. Grundene til dette kan være meget forskellige, men én af dem er, at de ofte bliver sammenlignet med spillene de er adapteret fra.

Det kan givet vis være svært at adaptere fra et medium til et andet. Hvad skal med? Hvad kan lade sig gøre? Valg og fravalg alle vegne. Derfor er det genialt, at Halo serien tager hele universet i en anden retning. Halo serien fortæller nemlig ikke den samme historie som gamere kender fra spillenes univers. Men fans af spillene og den historie der bliver fortalt deri, vil stadig kunne genkende universet. I Halo-serien er i stedet et bud på en fantastisk historie, der kan blive fortalt i dette univers, og selvom der er mange grunde til at få streamet hitserien, vil vi dig de tre bedste grunde til at se Halo - også selvom du ikke er gamer.

1. Action der holder


HaloHalo

Mange film og serier har efter Bourne-filmene fået tendens til at klippe action for hurtigt, hvilket bevirker at man sidder tilbage og virker lidt konfus. Dette er absolut ikke tilfældet i Halo. Action-scenerne har en fed koreografi, og er klippet sammen på en måde hvor du rent faktisk får lov til at opleve den.

Selvom serien gør brug af computergenerede billeder til de store landskaber, rumvæsner og rumskibe, så bærer de store kampscener tydeligt præg af rigtige eksplosioner der altid er velkomne, og dette giver mere vægt til action scenerne. Dette leder mig hen til den næste grund til at få set Halo.

2. Mix af praktiske effekter og computere


Selvom dette er korrekt, så vil praktiske effekter altid se mere virkelige ud, fordi de er virkelige. Og jeg er ærlig talt overrasket over mængden af praktiske effekter i Halo. Alt fra dragterne, til de sets de optager på, og endda nogle af rumvæsnerne er optaget foran kameraet.

Det er altid forfriskende at se, og det ser heller ikke dårligt ud, hvilket selvfølgelig også hjælper selvfølgelig. Det bidrager til at lejre serien i virkeligheden, indenfor rimelighedens grænser naturligvis.

Hvis du vil have et indblik i brugen af de praktiske effekter til Halo, så er der en lille behind-the-scenes video her, som giver lidt mere indblik i det.


3. Søgen efter det menneskelige


Halo

Med John som katalysator bliver karaktererne i Halo konfronteret med deres mangel på menneskelighed. I en serie der består af store dele visuelle effekter, action og mystik, så finder du dette element igennem hele serien, som giver dig noget at holde fast i, selv når alt omkring karaktererne eksploderer.

Det giver Paramount+ serien et ikke bare et gennemgående plot, men også et gennemgående tema der bliver udfoldet over første sæson, og det giver serien den substans der gør, at den ikke ’bare’ er en serie med fed action og gode effekter. Vi venter spændt på den næste sæson, der allerede er bekræftet.

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samtidig finder du en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.

Bliv kunde her

Del artikel

Læs mere omHaloPramount+