Serier | Guides

3 serier du skal se i februar på Paramount+

AfFreja Hertz Tefcke
18. februar 2022

Del artikel

Spin-off til succes-serien 'Yellowstone', 'Star Trek' for de mindste eller dokumentar om Bill Cosby. Februar byder på indhold til både store og små på Paramount+.


Her er vores forslag til tre serier, du kan kaste dig over på Paramount+:

1883


Sæsoner: 1
Kendte ansigter: Tim McGraw, Sam Elliot, Faith Hill m.fl.

Hvis du er vild med Yellowstone, vil spin-off-serien 1883 være som skabt til dig!

Vi følger Dutton-familien på deres rejse over prærien. Det er en rå genfortælling om en familie, der rykker vestpå til Amerikas sidste utæmmede bastion og samtidigt forsøger at finde en bedre fremtid i Montana. Det er fortællingen om, hvordan familien Dutton kom til – og endte med – at eje Yellowstone Ranch. Første sæson består af ti afsnit, hvor de første syv allerede er tilgængelige til at binge nu.

Serien er ligesom Yellowstone skabt af Taylor Sheridan og har i skrivende stund en imponerende score på 9,4 på IMDb. Vi anbefaler, at du først kaster dig over Yellowstone, hvor alle fire sæsoner netop er blevet tilgængelige og så går i gang med 1883 for at få den seværdige forhistorie

We Need to Talk About Cosby


Sæsoner: 1
Kendte ansigter: Doug E. Doug, Gloria Henry m.fl.

En rå, spændende og skræmmende dokumentar bestående af fire dele fortæller historien om Bill Cosby.

Fra hans anerkendelse som standupkomiker i 60’erne til ”Amerikas far” og til hans forfald gennem anklagerne og senere hen dommen om seksuelle overgreb. Der bliver dykket ned i Cosbys historie og alt det, han gjorde plads til for sorte mænd, men også hans overtrædelser.

Instruktør og skaber, Kamau Bell gør plads til, at samtalen er ubehageligt grænseoverskridende, men samtidigt har en robust og stærk bund. Det er en virkelig mærkbar og interessant dokumentar, du kan kaste dig over, hvis du har brug for en spændende dokumentar.

Star Trek: Prodigy


Sæsoner: 1
Kendte ansigter: Jason Mantzoukas, John Noble, Ella Purnell m.fl.

Star Trek udvider endnu en gang universet. Denne gang med den animerede serie Star Trek: Prodigy.

I eksil på en minekoloni uden for Føderationens områder finder en gruppe utilpassede teenagere et forladt stjerneflådeskib. For at flygte fra kolonien må de samle en broget besætning, men både Seeren og hans datter, Gwyn, har helt andre planer.

Det er en sindssygt flot animeret serie med kendte stemmer. Serien er en perfekt måde at starte op i Star Trek-universet for den yngre generation – og selvfølgelig er den også god til de fans, der bare gerne vil se lidt mere til universet. Hvis du bare generelt er vild med Star Trek, så er Paramount+ spækket med indhold, der gør streamingtjenesten uundværlig for alle, der betegner sig selv som trekkies.

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samtidig finder du en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouTv, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.

Del artikel

Mest læste