5 fremragende film og serier på SkyShowtime til den perfekte sommeraften

AfVi Elsker Serier
5. juli 2023
Yellowstone
Foto: SkyShowtime
https://imgix.vielskerserier.dk/2021/08/Large_wheel_16x9.jpg
Efter en lang og varm dag i solen trænger du til at køle af på sofaen med en god film eller serie. Vi har fundet 5 forrygende titler, der kan få dig helt ned i gear.

Brug de lange og lune sommeraftener i det bedste selskab med en god film eller serie. Det er den perfekte måde at afslutte en varm og hyggelig sommerdag. Også når du afholder din ferie i Europa. Husk at downloade et par afsnit til flyet, og stream direkte fra SkyShowtime-appen, når du rejser i Europa.

Vi har nærstuderet SkyShowtimes mange tilbud og fundet frem til fem stærke anbefalinger. Der er action, komedie, drama og kærlighed, så langt øjet rækker.

Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig til rette med dine yndlingssnacks og trykke play på lige præcis den titel, som du har lyst til at se. Om det er en film, der kan ses på en aften, eller en serie, du kan nyde over flere uger, så er der garanti for god underholdning med disse forrygende titler.

Yellowstone

Yellowstone

Flagskibsserien på SkyShowtime er ikke til at komme udenom. Den moderne westernfortælling om familien Dutton, der forsøger at sikre deres eksistens og levevis i en moderne verden, hvor deres lettere konservative livssyn er under pres.

Under ledelse af patriarken John Dutton (Kevin Costner) har vi nu i snart fem fulde sæsoner set ham og de voksne børn Beth (Kelly Reilly), Kayce (Luke Grimes) og den adopterede Jamie (Wes Bentley) bekrige rigmænd og skruppelløse firmaer samt hinanden internt.

Kærlighedshistorien mellem den fandenivoldske Beth og den fåmælte cowboy Rip (Cole Hauser) er desuden en af de mest stormombruste og medrivende af slagsen. Så hvad end du er til drama, action eller romance, har Yellowstone det hele. Og så kan man bagefter give sig i kast med de to prequels 1883 og 1923, hvor Harrison Ford og Helen Mirren begge medvirker i sidstnævnte.

Top Gun: Maverick

Top Gun Maverick

Tom Cruise har været en actionstjerne i godt og vel 40 år nu. Og sjældent har skuespilleren leveret en mere rørende præstation indenfor actiongenren, end han gør i Top Gun: Maverick.

Den rebelske pilot Maverick (Tom Cruise) er ganske vist blevet ældre, men ikke mindre dumdristig. Og da et nyt hold piloter skal trænes op til en farlig mission, bliver den gamle fartdjævel hentet ind for at vise ungdommen, hvordan de skal gøre det.

Det er nostalgi for alle pengene, men også hæsblæsende i en grad, man sjældent har set i en moderne actionfilm – hvis man ser bort fra Cruises dødsforagtende Mission Impossible-film.

Flyscenerne er et helt kapitel for sig, hvor man konstant sidder og får det ene sug i maven efter det andet. Ikke mindst til slut, hvor den neglebidende spændende mission tvinger dig helt ud på kanten af sædet.

Yellowjackets

yellowjackets

En af de mest intense serier i nyere tid overrumplede alle med dens første sæson. Fortællingen, der foregår i to tidslinjer, om et high school-pigefodboldhold, som styrter ned i den canadiske vildmark og tyer til kannibalisme, begejstrede og forfærdede både publikum og anmeldere.

Både de unge og de ældre skuespillere – den anden tidslinje foregår 25 år senere – leverer pragtpræstationer. Blandt de voksne finder man en række 90'er-koryfæer som bl.a. Juliette Lewis, Christina Ricci og Melanie Lynskey.

Det vrimler med mysterier i Yellowjackets. Både i forhold til, hvad der skete dengang, men også i nutiden, hvor mord og afpresning nærmest er en del af dagligdagen. Det er skarpt, intenst og tæt på en perfekt thrillerserie.

De bedste premierefilm og eksklusive serier – fra de største filmstudier i verden

Den helt nye streamingtjeneste, SkyShowtime, giver dig en unik sammensætning af underholdning fra de af største filmstudier og skabere: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock. Oplev et unikt katalog sprængfuldt af spændende indhold inkl. nye og eksklusive film og serier, børne-og familieunderholdning, historier fra den virkelige verden, dokumentarer samt et bibliotek proppet med vores favoritklassikere gennem tiden.

Opret og stream nu på SkyShowtime.com

Ticket to Paradise

Ticket to Paradise

Nogle mennesker er bare i besiddelse af den unikke charme, hvor man ikke kan gøre andet end at føle sig godt tilpas i deres selskab.

Nogenlunde sådan kunne man mistænke de kreative kræfter bag filmen Ticket to Paradise at have tænkt. For den romantiske komedie om et tidligere ægtepar, der i al hast bliver inviteret til deres datters bryllup på en eksotisk ø, lever og ånder med de to hovedroller, Julia Roberts og George Clooney.

De to skuespilveteraner ud i rom-com-genren skiftevis sviner hinanden til med sylespidse bemærkninger for i næste øjeblik at kigge længselsfuldt efter hinanden, mens de mindes gode tider. Ticket to Paradise er præcis den lette og ukomplicerede rom-com, man nogle gange bare har brug for til at koble af med.

The Office

The Office

Få komedieserier holder så godt som The Office. Det amerikanske remake af Ricky Gervais' britiske genialitet fik en lidt bumlende start i første sæson, hvor man forsøgte at ligne originalen for meget.

Men fra anden sæson fandt serien sin egen identitet og står nu som en af de bedste komedieserier nogensinde. Ikke mindst på grund af Steve Carrell som den fjollede boss for den lokale afdeling af papirfirmaet Dunder Mifflin. Hvert afsnit, han er med i, er den mest underholdende lille halve time i løbet af en hvilken som helst dag.

Romancen mellem Jim (John Krasinski) og Pam (Jenna Fischer) er med længder den bedste i serieuniverset nogensinde, og den regelrette Dwight (Rainn Wilson) er lårklaskende sjov det meste af tiden.

Der, hvor The Office hæver sig over resten, er, når den dvæler ved de følelsesladede øjeblikke. Man skal godt nok være afstumpet for ikke at fælde en lille tåre i løbet af en sæson imellem de mange, mange grin.

Del artikel

Læs mere omSkyShowtimeAnnonce