Serier | Guides

5 gestus der gør din Valentinsdag lidt sjovere

AfFreja Hertz Tefcke
12. februar 2020
(Foto: Friends/Netflix)

Del artikel

Valentinsdag. For nogle er det bare endnu en dag i februar, for andre er det dén dag, der er afgørende for ens romantiske forhold.

Hører du til sidstnævnte (eller gør din date eller partner), så læs med her, og få inspiration til en romantisk gestus fra serieverdenen.

ADVARSEL: Artiklen indeholder spoilers, og det er på eget ansvar at følge rådene fra denne liste!

Den helt vilde gestus


Crazy Ex Girlfriend-

Præcis som Rebecca gør det i serien, kan du også være tæt på din udkårne, hvis du bare siger dit nuværende job op, stalker en lille smule, så du kan finde ud af præcis, hvor din udkårne bor, rykker hele din tilværelse op og flytter til en ny by. Det er vel romantisk (men jeg vil dog råde dig til at snakke med din elskede først, så de ikke bliver overraskede)!

Crazy Ex Girlfriend kan ses på Netflix.

Den hjemmelavede gestus


Du kunne jo tage Chandlers råd og lave en tøjbøjle… Til noget. Eller et mix-tape (som nu måske mere er en playliste på Spotify), der virkelig beskriver din kærlighed til din udkårne igennem musik. Du bør nok undgå et, der allerede er indtalt fra en anden end dig selv, men ellers er du på den sikre side!

Du kan også følge Monicas råd og simpelthen lave sokkedukker. Det er da også noget!

Venner kan ses på Netflix.

Den præcise gestus


Der er dog mange måder at fri på, men én af de sødeste måder, kommer altså fra Jim og Pam fra The Office. Det eneste, du skal gøre, er at finde et punkt imellem jeres nuværende adresser eller mellem jeres forældres adresser, hvor I kan mødes på midten (I skal begge gå/køre/cykle lige langt) og lige på det punkt, går du på knæ.

Bonuspoint: Hvis du frier, mens det regner, eller hvis du benytter et par romantiske linjer fra The Office!

The Office kan ses på HBO Nordic.

Den enormt romantiske gestus


Parks and Recreation

Det er både sjovt, sødt, hjertevarmt og rimeligt billigt, hvis alle selv tager drikkelse med. Der er altså en kæmpe romantisk gestus, siger jeg bare!

Parks and Recreation kan ses på HBO Nordic.

Den ultimative serienørd-gestus


Helst med ordene: ”Jeg ville have stjålet et helt orkester”, hvis du virkelig vil ramme hjertekulen lige i midten. Det kan godt være, at der er delte meninger om, hvad der er mest romantisk i How I Met Your Mother (Lilly og Marshalls bryllup er også i toppen), men helt ærligt! Den, der vil stjæle et valdhorn (af alle instrumenter) til ens udkårne, er en person, man vil holde fast i!

How I Met Your Mother kan ses på Viaplay.

Del artikel

Andre Serier | Guides