Serier | Guides

5 serier der er perfekte til tømmermændene

AfVi Elsker Serier
9. juni 2022

Del artikel

Nogle serier går bare hånd i hånd med tømmermænd og takeaway. Vi har rystet posen og fundet fem anbefalinger til enhver smag.


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/06/Banner1-ViElsker-sa2339_990x310pxBannerArtboard-1-copy.jpeg

Your Honor


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/11/YHO-epi0101-11564-Ri-medium.jpg
Foto: Your Honor/HBO Nordic

Your Honor er en amerikansk dramaserie fra 2020 med Bryan Cranston i hovedrollen. Mange kender ham fra hans fantastiske skuespillerpræstation i serien Breaking Bad.

I denne serie ser vi ham i rollen som en velkendt dommer. Michael Desiatos (Bryan Cranston) moralske værdier bliver sat på prøve, efter hans søn, Adam Desiato, bliver involveret i et hit and run-mord.

Det udvikler sig til en situation, hvor det gælder liv eller død for sønnen Adam, da faren til den dræbte dreng er dybt involveret i mafiaen. Michael Desiato vil gøre alt for, at hans søn ikke bliver opdaget, og han beskytter ham for hver en pris – også selvom han i processen skal trodse sine egne principper og værdier.

Stranger Things


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/06/Stranger-Things.jpeg
Foto: Netflix Life

Er du mere til de overnaturlige serier? Så er Stranger Things et kæmpe hit, du ikke må gå glip af!

Serien foregår i den lille amerikanske by Hawkins i 80’erne, hvor en dreng ved navn Will på mystisk vis forsvinder. Wills gruppe af venner begynder at støde på underlige hændelser, overnaturlige kræfter og hemmelige eksperimenter i deres søgen på Will. Alt sammen hændelser, der ikke helt kan forklares.

Skaberne af serien har formået at kreere en 80’er-vibe, der er helt ubeskrivelig, fede soundtracks og utallige fede detaljer. Vælger du at se Stranger Things, imens du plejer dine tømmermænd, er du garanteret en stor portion spænding, gys og nostalgi.

Midnight Mass


Midnight Mass
Den mystiske præst fader Paul i horror-serien 'Midnight Mass'. /Foto: Netflix

Serien havde premiere i 2021 på Netflix, og den har fået utroligt fine anmeldelser samt en rating på 7,7 på IMDb. Det er en overnaturlig gyserminiserie, der byder på mange mystiske og ubehagelige overraskelser.

Vi følger en mindre befolkning, der bor på den katolske ø Crockett. Crockett får en ny præst og fra den ene dag til den anden sker der mirakuløse hændelser, som for øens beboere er helt uforklarlige.

Troen på, at den nye præst Father Paul Hill og hans mirakler bliver stærkere med tiden indtil en dag, hvor det viser sig, at Father Paul ikke er så mirakuløs som først antaget.


Squid Game


Squid Game Emmy
Squid Game / Foto: Piero CRUCIATTI / AFP) (Photo by PIERO CRUCIATTI/AFP via Getty Images)

Du har helt sikkert hørt om den sydkoreanske vanvidsserie Squid Game. Selvom serien er fuldstændig ude af kategori eller sammenligning med noget andet, man har set, så er serien meget vanedannende, og mange ender med at binge-watche afsnit for afsnit.

Det er svært at forestille sig, hvordan skaberen af denne serie er kommet frem til seriens handling og de uhyggelige scener, der udspiller sig.

Som navnet indikerer, så handler serien om et game, dog ikke hvilket som helst game. Det er et spil, der udfolder sig med 456 frivillige i håbet om at stå tilbage med mange millioner på kontoen, dog er der en hage ved det – spillet er med livet som indsats.

The Simpsons


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/06/Simpsons.jpeg
Foto: Den Store Danske

Til at slutte af skal der selvfølgelig også inkluderes lidt til at få dit humør op. Derfor har vi fundet plads på listen til kultserien The Simpsons, som de fleste med stor sandsynlighed har hørt om før. The Simpsons er en animeret komedie, der har fokus på den spøjse familie bestående af Marge, Homer, Bart, Lisa og Maggie, som bor i Springfield. Hver person i familien har deres egen unikke identitet og er bygget op om en stereotypisk amerikansk middelklasses familie.

Showet joker med typisk amerikansk kultur, samfundet generelt og menneskers vilkår. Episoderne varer cirka en halv time, og hver episode har sin egen handling – desuden er der mange at tage fat på.

Dette er en serie, hvor du ikke nødvendigvis behøver starte forfra, hvis dine tømmermænd ufrivilligt får dig til at tage en powernap. Derfor er det en perfekt serie til at pleje hovedet dagen derpå. Og du kan jo starte fra en ende af på Disney+, hvor der ligger hele treogtredive sæsoner.

Bestil din takeaway hos Just Eat
Sushi, thai, pizza eller ..? Åben Just Eat appen, bestil, og smæk fødderne op, mens vi
sørger for, at din yndlingsmad leveres helt til døren. Just Eat samarbejder med
restauranter på tværs af hele landet, så du kan få lige det, du vil, når du vil.
Velbekomme.

Del artikel

Læs mere omSerierTømmermænd